Nu skal Princes arv deles i retten

Nu skal den afdøde superstjerne Princes bo fordeles, og det sker mandag i Minnesota, hvor familien skal møde i retten

Princes familiemedlemmer mødes i dag i retten i Minnesota. (Foto: All Over Press)
Princes familiemedlemmer mødes i dag i retten i Minnesota. (Foto: All Over Press)

Med sin pludselige død efterlod musikeren Prince både sine fans og sin familie i sorg.

Men midt i sorgen bliver familiemedlemmer til den berømte 'Purple Rain'-stjerne nødt til at haste til retten, hvor de skal påbegynde processen med at finde ud af, hvad der skal ske med stjernens efterladte arv. Det skriver ABC News.

Pengeskab afslører tusindvis af aldrig udgivne sange fra Prince

Princes familiemedlemmer mødes mandag i retten i Minnesota for første gang for at finde en afklaring på, hvad der skal ske med arven, som ifølge ABC samlet set udgør 300 millioner dollar.

Prince, der gik bort i en alder af kun 57 år, har ifølge hans søster, Tyka Nelson, ikke efterladt sig et testamente, og det er derfor op til familien og en domstol at finde ud af, hvordan stjernens arv skal fordeles.

Ifølge ABC News ventes det, at stjernens arv skal fordeles mellem helsøsteren Tyka Nelson og den afdøde stjernes fem halvsøskende, fordi loven i Minnesota påbyder, at også halvsøskende skal have del i arven.

Nye afsløringer: Ambulancer rykkede til Princes hjem flere gange

Prince efterlader sig hverken kone eller offentligt kendte børn, men efter ikonets død har adskillige hævdet, at de var børn af den berømte musiker.

Ifølge Shar Mansukhani, der er medejer af Heirs Hunters International, et firma der leder efter arvinger til afdøde, er selskabets kontor i Los Angeles overdynget med opkald fra personer, der påstår, at de er barn af Prince, og en efterforskning er blevet indledt, fortæller han.

Det er endnu usikkert, hvad Prince helt præcist døde af. Popikonet blev fundet livløs i en elevator i sit hjem i Paisley Park i Minnesota torsdag den 21. april.

Medie: Piller fundet på Princes døde krop