Nu taler Joe Exotic

Gennem sit bagland sætter Joe Exotic nu ord på, at ærkerivalen Carole Baskin skal overtage hans dyrepark

Nu taler Joe Exotic

Konflikten mellem Joe Exotic og Carole Baskin er gået verden rundt i kølvandet på Netflix-dokumentaren 'Tiger King', hvor Joe Exotic blandt andet beskylder sin ærkerival for at have dræbt sin ægtemand og betaler en lejemorder for at slå hende ihjel. Få et forsmag på vanvidsserien her.

Hele verden har talt om Netflix-serien 'Tiger King', siden den blev lagt på streamingtjenesten tidligere på året.

Seriens aktører er blevet stjerner, og dens indhold er blevet debatteret vidt og bredt.

Dog er det ikke meget, seriens hovedperson Joe Exotic er blevet hørt. Han afsoner netop nu 22 år bag tremmer for blandt andet at hyre en lejemorder til at gøre det af med rivalen Carole Baskin.

Bekræfter rygter

Men efter det tidligere på ugen kom frem, at en domstol har bestemt, at Carole Baskin skal overtage 'hans' dyrepark, giver Joe Exotic nu lyd fra sig. Det sker igennem en besked, som han har overdraget til sine talspersoner. Her kalder Exotic nyheden for 'endnu et følelsesmæssigt slag' til hans allerede 'skrøbelige tilstand'.

- I en tid hvor vi anerkender, at det er på sin plads at bede om retfærdighed for George Floyds familie samt den systematiske racisme i Amerika, må vi også adressere Carol Baskins forræderi, før det er for sent.

- Uanset hvor hård nyheden har været, så nægter vi at acceptere nederlag. Imens vi nedfælder denne besked, forbereder Joe's juridiske hold en appel, og hans sociale medier-hold samler støtte, lyder det i erklæringen ifølge The Independent.

Mor erkendte
Tidligere på ugen afgjorde en domstol, at Carole Baskin skal overtage tigerparken, der de senere år har været bestyret af Jeff Lowe, som et led i en sag om krænkelse af Carole Baskins varemærke.

Ifølge mediet Court House News har Joe Exotic tilbage i 2011 overført sine ejendele til sin mor, Shirley Schreibvogel. Det var for at holde dem væk fra kreditorer i det tilfælde, at Carole Baskin skulle vinde en retssag mod ham.

Irriteret 'Tiger King'-stjerne: - Jeg har ikke tjent en krone

Det skal moren efterfølgende have indrømmet under vidneafhøring i sagen, skriver dpa.

Carole Baskin skal overtage GW Exotic Animal Memorial Park i Oklahoma. Foto: Privat
Carole Baskin skal overtage GW Exotic Animal Memorial Park i Oklahoma. Foto: Privat

Den føderale domstol i Oklahoma har desuden afgjort, at flere biler og ejendomme på tigerparkens grund også skal gå til Carole Baskin.

Den nuværende ejer af parken, Jeff Lowe, er blevet beordret til at forlade grunden inden for 120 dage.

I 2019 blev Joe Exotic idømt 22 års fængsel for at have planlagt og betalt et lejemord på Carole Baskin.

Netflix-stjerne fuppet: - Jeg var mistænksom

Samtidig blev han kendt skyldig i at have forfalsket papirer og overtræde en lov om beskyttelse af truede dyrearter.

USA's præsident, Donald Trump, sagde i april, at han overvejede en benådning af Joe Exotic.

Hvis du er vild med 'Tiger King', så læs Ekstra Bladets eksklusive interview med Rick Kirkham hvor han fortæller om livet i tigerparken (+)

Skræmmende detaljer: Så vanvittig var Joe Exotic