Nu taler Oscar-vært ud om benhård skilsmisse

Chris Rock taler ud om skilsmissen fra sin kone gennem næsten 20 år

Chris Rock i hopla som Oscar-vært. Foto: AP
Chris Rock i hopla som Oscar-vært. Foto: AP

Nyt raceraseri: Asiater vrede efter Oscar

De delte soveværelse i næsten 20 år, men kærligheden varede ikke ved for den amerikanske skuespiller og komiker Chris Rock og konen Malaak.

I julen 2014 afslørede parret, at de var gået hver til sit, og siden har komikeren ofte talt om og lavet sjov med ægteskabet og skilsmissen, når han har optrådt på scenen.

I sine optrædener har han både fortalt om sin utroskab og parrets andre kontroverser, mens han også har erkendt, at han opførte sig dårligt over for familien.

Nulstillet
I et nyt interview med musikmediet Rolling Stone taler den tidligere Oscar-vært nu ud om skilsmissen fra hustruen, som han har døtrene Zahra og Lola med.

- Når du bliver skilt, bliver du nødt til at starte forfra. Du bliver nulstillet. Det er ikke et sammenbrud, men noget i dit liv er brudt sammen, siger han til magasinet, der har komikeren på forsiden af den nyeste udgave.

Chris Rock, der blandt andet er kendt fra komediefilmen "Du kan vente dig", har ifølge Rolling Stone tidligere sagt i sine shows, at han troede, at han kunne slippe af sted med sin dårlige opførsel over for sin familie, fordi han var kendt og tjente pengene.

Speedsnakkende spasmager
Den overbevisning har den 52-årige speedsnakkende spasmager dog langt fra længere, fortæller han i interviewet.

- Det er noget sludder. Det går faktisk den anden vej. Mine fejl bliver forstærket. Din partner, hvis hun virkelig elsker dig, har høje tanker om dig. Og du skuffer dem, siger han til magasinet.

Chris Rock fortæller desuden, at han i dag taler mindre om sit tidligere ægteskab og skilsmisse i sine shows for at bevare freden i familien.

Samtidig ønsker den Emmy-vindende komiker heller ikke, at folk får lyst til at konfrontere ekskonen i supermarkedet efter at have set et af hans standup-shows.