Nul photoshop: - Jeg har vaskebræt

Den britiske sangerinde Lily Allen viser flotte mavemuskler på Instagram

Foto: Joel Ryan/Invision/AP
Foto: Joel Ryan/Invision/AP

For ca. ni måneder siden sagde den britiske sangerinde Lily Allen farvel til alkohol, og hun har lige siden dyrket fitness for at komme i god form. Og nu ser det ud til, at det hårde arbejde har givet gode resultater.

Tidligere i dag lagde Lily Allen nemlig en selfie ud, hvor man tydeligt kunne se hendes flotte mavemuskler. Det man på dansk også kan kalde et vaskebræt.

Til billedet skrev Lily Allen følgende:

'Læsere af Daily Mail vil sige, det er photoshop. JEG HAR VASKEBRÆT'

For 10 dage siden lagde Lily Allen sit første mavemuskel-billede ud på Instagram den 28. april, hvor hun skrev følgende:

'Jeg har været ædru i ni måneder i dag. Og nu kan jeg se starten på en markeret mavemuskel. Jeg kan dog stadig ikke finde ud af at redde min seng'.

Det sidste skriver Lily Allen, fordi man i billedets baggrund kan se hendes uredte seng.

Den 34-årige sangerinde har i øvrigt siden september måned dated med den amerikanske skuespiller David Harbour. Netop nu er parret i corona-karantæne i Lily Allens hjem i London sammen med sangerindens to døtre, som hun har fået sammen med sin eksmand Sam Cooper.

Der har tidligere været spekulationer omkring en eventuel forlovelse mellem Lily Allen og David Harbour, siden hun første gang blev set med en diamantring i november måned sidste år.

Lily blev separeret fra sin tidligere ægtemand, Sam Cooper, i 2015 efter fem års ægteskab. Parret blev endeligt skilt i 2018. De deler forældremyndigheden over deres to døtre, syvårige Ethel og seksårige Marnie.

Den 27. april lagde Lily Allen også et billede ud på Instagram, hvor hun poserede halvnøgen.

'Jeg har brug for bekræftelse'.