Ny dokumentar følger Bruce Jenners nye liv som 'Caitlyn'

Tv-personligheden, der for nylig erklærede, han var en kvinde fanget i en mands krop, viser sig frem i ny dokumentarfilm

Her fortæller Kim Kim Kardashian, hvordan familien har reageret på den internationale opmærksomhed, som Caitlyn Jenner har fået (video: AP)

- Jeg er det nye normale.

Sådan lyder det fra Caitlyn Jenner, der for ganske kort tid siden hed Bruce Jenner - OL-atlet og kendt som Kim Kardashians stedfar i programmet 'Keeping Up With The Kardashians'.

Nu har Caitlyn Jenner blevet hovedpersonen i sin helt eget tv-dokumentar, 'I am Cait', der følger Jenners forvandling fra mand til kvinde.

- Er det ikke bare godt, at man en dag bliver så normal, at man passer ind i samfundet?, siger Jenner i traileren, som er blevet lagt online onsdag. 

I dokumentaren kan man - ud fra billederne at dømme - se, at hun har fået lavet nye bryster, ligesom man ser billeder af den 65-årige Jenner, der lægger makeup iført en badekåbe.

- Du begynder at lære, hvilket pres kvinder er under hele tiden med hensyn til deres udseende, konkluderer Jenner, mens hun tager læbestift på.

- Måske er det mit største kald i livet at være ærlig over for mig selv, være ærlig over for min familie - og måske ende med at hjælpe andre mennesker, lyder det.


Herover kan du se Caitlyn Jenner på forsiden af Vanity Fair - og så kan du se gamle tv-klip af Bruce Jenner (video: AP)


Transkønnede verden over har armene oppe over Caitlyn Jenner. Her fortæller Jamie Rafaela Wolfe, der er næstformand i TransGender San Francisco, hvad det betyder, at Bruce Jenner har taget skridtet og er blevet til Caitlyn.

Populær på Twitter
Traileren til den nye film kommer kun kort tid efter, at hun viste sig selv frem på forsiden af magasinet 'Vanity Fair', hvor hun også annoncerede, at hendes nye navn er 'Caitlyn'.

På samme dag som forsidebilledet blev annonceret, blev hendes nye Twitter-profil åbnet, og på bare fire timer og tre minutter fik profilen en million følgere.


Herover er Caitlyn Jenners første tweet

- Jeg er så glad for at være mit sande jeg efter en lang kamp. Velkommen til verden, Caitlyn. Jeg kan ikke vente til, at I lærer hende/ mig at kende, skrev Caitlyn Jenner på Twitter kort tid efter hun havde postet det første tweet, der netop viste, at hun var på forsiden af Vanity Fair.

Den nye tv-dokumentar, 'I Am Cait', får premiere på underholdningskanalen E! den 26. juli. Du kan se traileren ved at klikke her.

8 kommentarer
Vis kommentarer