Ny mode fra topmodel: Deler ansigtet i to

Se nogle af verdens største modeller i Rihannas legendariske modeshow

Cara Delevingne fik masser af opmærksomhed for sin specielle make-up. Foto: Getty Images.
Cara Delevingne fik masser af opmærksomhed for sin specielle make-up. Foto: Getty Images.

Rihannas stjerne-spækkede modeshow, der løber af stablen i Los Angeles i morgen, varmede op med en generalprøve i dag, hvor nogle af verdens største modeller, heriblandt Bella Hadid, Cara Delevingne, Irina Shayk og Paris Hilton medvirkede.

Der var især stor opmærksomhed på den britiske model Cara Delevingne, der skabte ny mode med en meget markant sort make-up-streg, der delte hendes ansigt i to dele.

Det skriver Daily Mail, der har fået adgang til en lang række billeder fra Rihanas modeshow, der i år hedder 'Savage X Fenty Vol. 2'.

Cara Delevingne har også tidligere i dag lagt et opslag ud på Facebook, hvor man kan se hendes outfit og specielle make-up, der angiveligt vil skabe ny mode.

Hun skriver kort og godt: 'Det er i morgen. Gør jer klar.'

Tidligere i dag lagde Irina Shayk også et opslag ud på Instagram, hvor hun var iklædt det outfit, hun skal optræde med i morgen. Til billedet skriver Irina:

'Vi er der næsten. I morgen er der 'Savage X Fenty Vol. 2'

Lidt overraskende er den 39-årige Paris Hilton også blandt de mange verdenskendte modeller, der optræder. Hun har dog ikke lagt noget ud på Instagram om modeshowet. Hun optræder til gengæld på Instagram i et frækt sort outfit sammen med DJ Chantel Jeffries, som hun ønsker tillykke med fødselsdagen.