Nye anklager mod stjerneskuespiller: 'Han holdt mig som sexslave'

'Gossip Girl'-stjernen Ed Westwick er igen i fedtefadet efter nye, voldsomme anklager fra en stylist

Gossip Girl-stjernen er igen anklaget for at udnytte kvinder. Foto: All Over Press
Gossip Girl-stjernen er igen anklaget for at udnytte kvinder. Foto: All Over Press

Det er kun nogle få måneder siden, at den 30-årige skuespiller Ed Westwick var anklaget for at have voldtaget to kvinder.

Westwick, der særlig er kendt for sin rolle som Chuck Bass i den populære ungdomsserie 'Gossip Girl', nægtede sig dengang skyldig.

Nu melder en tredje kvinde sig imidlertid på banen med anklager om, at stjerneskuespilleren angiveligt har holdt hende som gidsel for at bruge hende som sexslave i 48 timer.

Det skriver flere udenlandske medier, blandt andet TMZ og Metro.

Det er stylisten Haley Camille Freedman, der har rettet anklagen, og hun fortæller selv, at hun i 2014 besøgte Westwicks hjem sammen med en gruppe venner. Her blev hun selv hængende efter resten af gruppen igen forlod hjemmet.

'Kvæl mig'
Hun fortæller selv, at hende og Westwick havde sex, men at det først var efterfølgende, at tingene tog en anden drejning. Det skete da han blandt andet bad om at blive kvalt, slået og spyttet på.

Da hun afslog, valgte han i stedet at gøre de samme ting ved hende.

Hun siger desuden, at hun efterfølgende faldt i søvn, men morgenen efter blev afbrudt i badet af Westwick, der igen opførte sig seksuelt - imod Haley Freedmans vilje,

Stylisten endte med at være strandet i LA-huset i 48 timer, hvor hun efter sigende ikke havde signal på mobiltelefonen. Hun påstår også, at Westwick havde lovet at sætte hende af ved sin bil. Det løfte blev ifølge hende udskudt, så han fortsat kunne have sex med hende.

Hun siger, at hun efter den 48 timer lange seance både havde blå mærker og indre revner.

Sagsøger ikke Westwick
Ifølge TMZ har Haley Freedman ikke tænkt sig at sagsøge 'Gossip Girl'-stjernen.

I stedet har hun tænkt sig at gå efter en række forretningsforbindelser, som angiveligt nægter at arbejde sammen med hende, efter at hun truede med at gå til medierne med sine Westwick-anklager. 

Westwick afviser selv anklagerene.

Metro har forsøgt at kontakte Westwick for en kommentar.

31 kommentarer
Vis kommentarer