Nye oplysninger om Princes mystiske død

En lydoptagelse fra Princes privatfly giver nye oplysninger om Princes pludselige død

Her kan du se en video fra det første pressemøde om Prince' død.

Det kom som et chok, da Prince pludselig faldt om og døde torsdag aften dansk tid. Og lige siden er der blevet spekuleret i, hvad der endte med at tage livet af Prince.

Men ifølge CNN beviser en lydoptagelse fra Princes privatfly, at den lilla superstjerne havde alvorlige problemer helbredet i dagene op til sin død.

Det amerikanske medie rapporterer, at Prince spillede koncert i byen Atlanta seks dage før sit dødsfald. Efter koncerten tog Prince sit privatfly hjem til Minnesota, men noget gik galt.

Efter sigende fik han det skidt i flyet, og flyet var tvunget til at nødlande i staten Illinois, hvor det afslørende opkald ifølge CNN fandt sted.

Mystik om Prince' hemmelige bankboks - er der 2.000 ukendte sange?

Ny lydoptagelse
CNN er i besiddelse af optagelse fra flyet, hvor det angiveligt bliver afsløret, at Prince havde alvorlige problemer med helbredet allerede inden han døde torsdag.

På optagelsen høres et opkald til 911 (alarm 112 red.). Her fortæller en mandlig passager på flyet, at de har en passager på flyet, der ikke reagerer.

Det er dog fortsat uklart, hvad der fik Prince til at falde om i flyet.

Tidligere har det været beskrevet, at Prince blev hasteindlagt med influenzalignende symptomer, men nu er det altså kommet frem, at Prince rent faktisk havde mistet bevidstheden på flyet.

Prince var vågen seks dage i træk før elevatordød

Ifølge CNN har flere vidner set Prince i Minnesota dagen efter hændelsen på flyet, og her skulle han efter sigende have fortalt til sine fans, at de skulle 'gemme deres bønner til andre'.

Sov ikke i seks dage
Oplysningerne kommer efter, at sangerens svoger mandag kunne fortælle, at superstjernen havde været vågen i mere end seks dage i streg, før han blev fundet død i en elevator i sit eget hjem.

- Han arbejdede 154 timer i træk. Han var en god svoger, fortæller Maurice Phillips til Mirror.

 Lene var Princes privatkok: Han havde meget specielle behov

Phillips er gift med Princes søster, den 55-årige Tyka Nelson, som i øvrigt står til at arve sangerens efterladte hus og ikke-udgivede katalog af musik. Det hele til en samlet værdi på omkring 800 millioner dollars.

Overdosis?
Efter Princes død har flere medier blandt andet spekuleret i, om sangeren døde af en eller anden form for overdosis. Blandt andet er det smertestillende præparat Percocet blevet nævnt. Det var offentligt kendt, at Prince tog smertestillende medicin på grund af hofteproblemer.

Det var problemer, han måtte slås ekstra hårdt med, da han som en del af Jehova Vidner ikke ville lade sig operere. En operation ville nemlig betyde, at han blevet nødt til at få tilført blod, hvilket ville stride mod hans tro. Smerterne var tydelige til Grammy Awards i 2013, da han måtte gå på scenen med stok.

Ifølge Mirror frygter flere venner, som havde et nært forhold til sangeren, at han er blevet tildelt Percocet af en 'mistænkelig' læge. Midlet kan i ekstreme tilfælde holde patienter vågen, blandt andet også hvis det blandes mere andet medicin.

Prince begravet hemmeligt sted

Ingen stoffer
Da snakken i pressen for første gang landede på en overdosis, var flere af de personer, som stod sangeren nær ude og afvise, at der skulle være stoffer involveret i hans død. Ekstra Bladet har selv talt med Prince private kok Lene Pels Jørgensen gennem to år, som har oplevet ham helt tæt på.

Hun er som mange andre også overrasket over, at Prince døde i så tidlig en alder.

- Der var ikke tale om stoffer, ligesom han heller ikke var bøsse, selvom der spredte sig rygter om det, udtalte hun i sidste uge.

Obduktionen af Prince viste ingen tegn på forsøg på selvmord eller skader på sangeren krop. Det kunne det lokale politi fredag aften fortælle verdenspressen. I samme ombæring fortalte de, at der kunne gå flere dage eller uger, før resultatet af hele obduktionen ville blive klar.