Nye uhyrlige detaljer om Cosbys overgreb mod unge kvinder

Bill Cosby viste interesse for ung kvindes kræftdøde far udelukkende for at dyrke sex med hende - New York Times har nu offentliggjort udskrifter af retsdokumenter fra sagen mod Bill Cosby i 2005

Se mere til Cosby-sagen her (Video: AP)

Det blev allerede tidligere i denne måned afsløret, at verdensstjernen Bill Cosby i en civil retssag i 2005 indrømmede, at han havde givet flere kvinder sløvende medicin udelukkende med det formål at dyrke sex med dem. Men nu har New York Times fået fat i og offentliggjort udskrifter fra sagen, der viser en iskold og kynisk Bill Cosby, der benyttede uhyrlige metoder for dyrke sex med de unge kvinder.

Nye afsløringer i sagen mod Dr. Huxtables uhyggelige alias (Foto: AP) Intl. kendte Cosby indrømmer: Gav piller til kvinder for at få sex

I afhøringen af Cosby, der fandt sted på et hotel i Philadelphia og blandt andet blev foretaget af den kvindelige advokat Troiani, bliver Bill Cosby spurgt ind til sit forhold til den unge kvindelige model Beth Ferrier, som han havde et 'forhold' med i 1980' erne. Hun blev efter en middag i New York lokket med til Bill Cosbys lejlighed, hvor han ville dyrke sex med hende.

Janice Dickinson har tidligere selv erklæret sig som misbruger og løgner i programmet 'Recovering Celeb Addicts', hvor hun for rullende kameraer fortalte om sin lemfældige tilgang til sandheden. (Foto: AP) Intl. kendte Cosby raser over sexanklagende supermodel

Og i den direkte afskrift fra afhøringen kan man her læse, hvilken metode Cosby blandt andet brugte for at lokke den unge model til sex:

Advokat: Hun(Beth Ferrier) siger, at hun blev i lejligheden, og at du begyndte at tale om hendes karriere og spurgte ind til hendes far, der var død af kræft. Kan du huske det?

Bill Cosby: Ja.

Advokat: Stillede du hende de spørgsmål, fordi du ønskede at dyrke sex med hende.

Bill Cosby: Ja.

Bedøvede kvinder til sex
Under afhøringen indrømmede Cosby, at han i løbet af 2-3 år i 1970' erne fra en læge fik udskrevet syv recepter på den sløvende medicin Quaaludes med en undskyldning om, at han havde ondt i ryggen.

Advokat: Du har vidnet om, at han(lægen) vidste, at du ikke selv ville bruge Quaaludes-pillerne. Hvordan vidste han det, og hvorfor siger du, at han vidste det?

Bill Cosby: Det der skete i den periode var, at Quaaludes var et stof, som unge mennesker brugte, når de festede, og jeg ønskede bare at have nogle i tilfælde af, at jeg kunne få brug for dem.

Cosby forklarede også, at han aldrig selv tog Quaaludes, fordi de gjorde ham søvning. Han benyttede dem udelukkende som et middel til at dyrke sex med kvinder.

Hun smurte min krop ind i olie
Under hele afhøringen nægtede Bill Cosby, at han var et seksuelt rovdyr, der udnyttede adskillige kvinder. Han fremstillede derimod sig selv som en gentleman-agtig playboy, der blot benyttede sin berømmelse til at dyrke sex med kvinder.

Han berettede også om en 19-årig model, der sendte ham digte og endte op i hans sofa, hvor hun smurte hans krop ind i olie. Og i afhøringen fremgår det også, at Cosby med nærmest ligegyldighed stoppede et forhold til en anden model, så han kunne forsøge sig med andre kvinder.

Der er blevet koldt på toppen for Bill Cosby. Foto: AP Intl. kendte Cosby mister sin vigtigste stjerne-støtte

Vi legede sex
Forholdet til Andrea Constand er dog et af de bedste beskrevne forhold i Cosby-sagen. Hun klagede nemlig til politiet over Cosbys opførsel og var også til stede under afhøringen af Cosby i 2005.

Cosby mødte den unge universitetsstuderende Andrea på Temple University omkring år 2000, og han fik hurtigt spundet hende ind i sit net som en slags mentor, der kunne hjælpe hende med gode råd og  kontakter. I starten af deres forhold inviterede Cosby den unge kvinde til en romantisk middag i sit hjem i Pennsylvania med cognac, dæmpet belysning og ild i pejsen. Og på et tidspunkt førte han hende ud på terrassen ude af syne for sin egen kok:

- Jeg tog hendes hår og strøg det tilbage. Og jeg bad hende om at slappe af og være stærk. Og jeg sagde til hende, at hun skulle komme ind til mig. Altså hendes krop, forklarer Cosby i afhøringen og tilføjer, at han ikke kyssede hende, fordi han følte, at hun ikke ønskede, at han skulle gøre det.

Men allerede ved den næste middag med den unge kvinde fik Cosby sit 'seksuelle moment', som han selv beskriver det. Dog ikke samleje. Cosby forklarede nemlig i afhøringen, at han ofte undlod at have rigtigt samleje med kvinderne af frygt for, at de skulle blive forelskede i ham. Cosby understregede, at for ham er 'rigtigt samleje' noget dybere end en legende situation. Cosby beskrev nemlig udelukkende sit seksuelle forhold til Andrea Constand som følgende: Vi legede sex. Vi dyrkede petting. Vi legede, forklarede Cosby og tilføjede, at den unge Andrea havde en glød i ansigtet efter deres seksuelle udskejelser.

Væk med dig, Bill Cosby. (AP Photo) Intl. kendte Cosby-statue fjernet fra Disneyworld

Forholdet endte med sex-misbrug
Forholdet til den unge Andrea fortsatte et par år, indtil Bill Cosby ifølge Andrea bedøvede hende med sløvende medicin og misbrugte hende seksuelt.

I afhøringen forklarede Cosby, at han hun havde givet hende en halv pille Bendadryl for at fjerne hendes stress, før de kyssede og dyrkede sex. Andreas advokater mener imidlertid, at der var tale om meget stærkere medicin.

Under afhøringen forklarede Cosby også, hvorfor han mente, at Andrea Constand selv havde indvilget i de seksuelle udskejelser.

- Jeg førte hende ud af huset. Hun så ikke vred ud. Hun sagde ikke til mig: Det skal du aldrig gøre igen. Jeg mener selv, at jeg er ganske god menneskekender, og jer er  i stand til at læse folk og deres følelser, når det handler om disse romantiske seksuelle ting, eller hvad I vil kalde dem.

Intl. kendte Cosby kæmpede til det sidste

En gammel gris
Den unge Andrea Constand flyttede efterfølgende til Canada. Og Cosby fik et opkald fra hendes mor, der klagede over hans seksuelle udnyttelse af hendes datter og beskrev hele sagen 'som en mors værste mareridt'.

Cosby forklarede under afhøringen, at han var nervøs for, at Andreas mor skulle opfatte ham som 'en gammel gris'.

Gammel gris eller ej. Cosby, der i mange år kastede sig ind i rollen som moralens vogter og gentagne gange har brugt sig selv og sit ægteskab som eksempel, når han har belært andre om børneopdragelse, seksualmoral og sunde familieværdier, har nu for alvor mistet sin troværdighed.

I afhøringen fremgik det i øvrigt også, at Bill Cosby gennem utroligt mange år har løjet overfor sin kone Camille. Og han indrømmede også, at han flere gange med penge har forsøgt at stoppe diverse historier om sine utallige forhold til unge kvinder. Det er sikkert ikke sjovt at være den 78-årige Cosby i dag.

Moralens vogter, der nu er afsløret som ekstremt a-moralsk. (Foto: AP)
Moralens vogter, der nu er afsløret som ekstremt a-moralsk. (Foto: AP)

1 af 2 Moralens vogter, der nu er afsløret som ekstremt a-moralsk. (Foto: AP)
2 af 2 Bill Cosby er en færdig mand. New York Times har i dag offentliggjort uhyrlige detaljer fra hans mange sex-sager.(Foto: AP)
93 kommentarer
Vis kommentarer