Nygift sølvræv ventede i evigheder på ja

Den amerikanske skuespiller George Clooney havde nær pådraget sig en skade, da han lå på knæ og ventede på sit ja fra Amal Clooney

Video: AP

Det kom måske ikke som et chok, men i hvert fald som en overraskelse for Amal Alamuddin, da hendes kæreste George Clooney en aprildag i 2014 faldt på knæ og bad hende om at gifte sig med ham.

I hvert fald tog det den succesfulde menneskerettighedsadvokat hele 28 minutter at give sit svar på skuespillerens frieri. Det fortæller George Clooney i CBS' talkshow 'This Morning'.

- Hun blev bare ved med at sige 'Åh gud' og 'wow', mens vi bare sad der, siger han og fortsætter:

- Til sidst sagde jeg: 'Prøv at høre, jeg er 53' - eller 52 tror jeg, jeg var på det tidspunkt - 'og jeg har ligget på knæ i omkring 28 minutter, så jeg bliver simpelthen nødt til at få et svar, inden jeg ødelægger min hofte', genfortæller George Clooney.

Clooney som sin kone Amal: Min kone er både klog og humoristisk.(Foto: AP) Intl. kendte Casanova-Clooney knuselsker konen

Han forklarer talkshowværten Charlie Rose, at frieriet på en måde var lidt et overraskelsesangreb, eftersom at han og Amal slet ikke tidligere havde talt om ægteskab.

- Men jeg vidste ret hurtigt, efter jeg havde mødt hende, at hun var den kvinde, jeg havde lyst til at tilbringe resten af mit liv med, fortæller han.

George Clooney og Amal Allamuddin - nu Amal Clooney - giftede sig ved et storstilet bryllup i den italienske by Venedig i september sidste år.

- At være gift med Amal betyder, at jeg altid har en, jeg kan tale med om alting, og en som jeg holer mere af, end jeg nogensinde har holdt af noget eller nogen. Det er rart, slår George Clooney fast.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

Hollywood-darlingen Shailene Woodley var i går i København for at promovere sin nye film, 'Insurgent'. (Foto: Anthon Unger) Filmnyheder Hollywoods nye darling indtog København