Nyskilt sanger stolt af sin bikini-krop

Sangerinden Hilary Duff på vej til en tilværelse som alenemor og single

- Hej alle mødre. Vi kan stadig. Elsk din krop.

Således skriver den 27-årige sangerinde Hilary Duff under en selfie på instagram, hvor hun viser sin velskabte bikini-krop frem.

Det er ikke mere end fire år siden, at hun blev udsat for hån på nettet, da hun viste sig frem i bikini under en ferie i Italien, fordi mange mente, at hun var blevet for tyk. Få uger efter meldte hun imidlertid ud, at hun var gravid og ventede sit første barn med sin daværende ægtemand Mike Comrie.

Stolt af sin søn
I dag er sønnen Luca næsten tre år gammel. Og i sidste måned søgte Hilary Duff om skilsmisse fra eksmanden, som hun allerede blev separeret fra for ca. et år siden.

Smukke Hilary Duff var på den røde løber i januar måned i forbindelse med tv-festen Golden Globes. (Video: Splash)

Hilary Duff har tidligere haft et anstrengt forhold til sin krop. Men det er fortid. Netop nu er hun stolt som en pave over sin veltrænede figur. Men hun er dog mest stolt af sin lille søn Luca. Det viste hun også på et instagram-billede taget på stranden, hvor kun står med sin søn i armene og kysser ham. Til billedet skrev Hilary Duff.

- Jeg vidste ikke, hvad kærlighed var før....  

Hilary Duff var i øvrigt allerede ganske veltrænet for et år siden. Det beviste hun tydelig i musik-videoen 'Chasing the Sun', hvor hun også viste sin flotte bikini-krop frem.

INTL. MusikNYT Disney-darling på sol-jagt i drømme

 

 

 

 

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
14 kommentarer
Vis kommentarer