Obama roser Jenners store mod

Selv den amerikanske præsident har bemærket, at Bruce Jenner nu er kvinde og kalder sig Caitlyn

I uger og måneder har verden ventet på at se den tidligere OL-guldvinder Bruce Jenner springe ud som kvinde.

Intl. kendte Bruce Jenner taler ud: Jeg er en kvinde

Det skete – som det nok ikke er gået manges næse forbi – i går, da de første billeder af Jenner som kvinde blev offentliggjort.

Bruce Jenner hedder nu Caitlyn Jenner og er en kvinde. (Foto: HH/All Over Press) Intl. kendte Bruce Jenner på Vanity Fair-forside som kvinde

Det er bladet Vanity Fair, der har fået den ære at være fødselshjælper og vække Jenners nye identitet til live. Caitlyn er navnet nu. Bruce er væk for altid og Jenner er officielt en kvinde.

Sådan så Bruce ud inden kønsskiftet. (Foto: AP)
Sådan så Bruce ud inden kønsskiftet. (Foto: AP)
 

Verden over det væltet ind med opbakning til Caitlyn Jenner. Selv den amerikanske præsident har bemærket, at den tidligere reality-far har fået sin livsdrøm til at gå i opfyldelse.

På Twitter skriver Barack Obama:

Få timer efter afsløringen af det første billede af Caitlyn Jenner, skrev hun sig ind i Guinness Rekordbog. På bare en fire timer og tre minutter nåede Cailtlyn en million følgere på Twitter. Det skriver abcnews.com.

Den hidtidige rekord sad den amerikanske præsident på .

Mor eller far
I Caitlyn Jenners nærmeste familie har det kostet en del timer hos en familie terapeut at fordøje kønsskiftet, men nu er der bred enighed fra den store børneflok om, at de har verdens sejeste far.

Alle i familien støtter Bruce Jenner i hans beslutning om, at han nu er kvinde , men især Kim Kardashian har vist sig at være superloyal overfor sin stedfar. (Privatfoto) Underholdning Kardashian om stedfars kønsskifte: Vi får terapi

Spørgsmål et er så, hvad Caitlyns børn skal kalde hende i fremtiden - far eller mor.

Indtil videre er Kardashian-søstrene, som Jenner er stedfar til, blev enige om at lave en kombination af mom og dad. Det er blevet til 'mad'

Bruce Jenner  smørhullet mellem Kim Kardashian og Kris Jenner. (Foto: AP) Intl. kendte Bruce Jenner skal være farfar – eller farmor

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

13 kommentarer
Vis kommentarer