Obduktion afslører: Det døde Prince af

Prince havde en voldsomt høj koncentration af stoffet fentanyl i kroppen, da han døde, viser en toksikologisk rapport. Nu vil anklageren tage stilling til, om nogen skal sigtes for musikerens død

Informationerne i rapporten betyder, at sagens anklager nu vil foretage en vurdering om, hvorvidt der vil blive sigtet nogen i sagen (Video: Billboard)

En toksikologisk rapport, som nyhedsbureauet AP har fået adgang til, viser, at den amerikanske superstjerne Prince havde en meget høj koncentration af det smertestillende stof fentanyl i kroppen, da han i døde i 2016.

Det skriver mediet The Guardian.

Prince var 57 år, da han blev fundet død i en elevator i sit hjem i staten Minnesota, og få uger senere kom det frem, at musikeren var død af en overdosis af fentanyl, der er et syntetisk smertestillende stof.

Rapporten, som AP er kommet i besiddelse af, bidrager med hidtil ukendte oplysninger om, netop hvor meget fentanyl sangeren havde i kroppen, da han døde - og det var bestemt ikke så lidt.

Det forklarer Dr. Lewis Nelson, formand for akut medicin på Rutgers hospital i New Jersey.

- Koncentrationen i hans blod er enormt høj, selv for en patient med kroniske smerter, forklarer han til The Guardian.

Rapporten viser, at koncentrationen af fentanyl i Princes blod var på 67,8 mikrogram per liter, og at man tidligere har kunne dokumentere dødsfald hos personer, der har haft mellem 3 og 58 mikrogram per liter.

Informationerne i rapporten betyder, at sagens anklager nu vil foretage en vurdering om, hvorvidt der vil blive sigtet nogen i sagen.

52 kommentarer
Vis kommentarer