Øh, Kim K. - hvor er din bh?

Fotografernes blitz gennemhullede superstjernens top som en schweizisk ost

Kim Kardashian elsker tætsiddende tøj - til alt held for fotograferne. (Foto: All Over Press)
Kim Kardashian elsker tætsiddende tøj - til alt held for fotograferne. (Foto: All Over Press)

Kim Kardashian elsker gennemsigtigt tøj, som viser de flotte kurver frem. Hun plejer dog at have undertøj på indenunder.

Intl. kendte Kim-outfit: Gennemsigtig foroven

Kim Kardashians bryster tog al opmærksomheden fra Mario Testinos nye billeder af peruvianske indianere i Peru under fotoudstilling i New York.(Foto: All Over Press) Intl. kendte TV: Sådan kan man også vise sine bryster frem

Den regel fraveg hun dog, da hun i går gæstede den engelske hovedstad og efterfølgende Glastonbury Festival, hvor manden Kanye West spillede koncert.

Den britiske komiker Simon Brodkin løb på scenen og forstyrrede den amerikanske superstjerne. (Foto: REX/All Over Press) INTL. MusikNYT Komiker stormede Kanye West på scenen

Det amerikanske realityfænomen havde en stram sort sag på, da hun nød det europæiske, lune klima. Og måske var der ikke plads til en bh i kufferten, for der var ingenting til at støtte babs og nutte under den tynde top, hvilket billeder tydeligt afslører.

Den kan dog dårligt tolkes som et mode-faux pas, for den altid paparazzi-forfulgte superstjerne må efterhånden have lært, at sort stof er som et vindue for fotografernes blitz.

Så det var nok snarere et bevist kig til den svulmende barm, Kim Kardashian ønskede at udstille. Og den gravide realitystjerne gemmer sig da heldigvis ikke væk i fornuftigt ventetøj. I går var det den voluminøse bagperron, der blev vist frem og løb med al opmærksomheden.

Kanye West spiller på Glastonbury Festival i aften, så kendisparret er allerede i London. Her rendte Kim Kardashian i går ind i tennisspilleren Serena Williams, der heller ikke er bleg for at vise den voluminøse bagdel frem. Intl. kendte Kim Kardashian viser graviditets-bulerne frem

Se Kims Super Bowl-reklame her.

1 af 2 Kim Kardashians berømte bagdel fik al opmærksomheden i går. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Kim Kardashian elsker tætsiddende tøj - til alt held for fotograferne. (Foto: All Over Press)
35 kommentarer
Vis kommentarer