Officielt: Stjernepar sammen igen

Nu står Jennifer Lopez og Ben Affleck frem som et par igen

Knap 20 år efter bruddet, har Jennifer Lopez og Ben Affleck fundet sammen igen. Foto: All Over Press
Knap 20 år efter bruddet, har Jennifer Lopez og Ben Affleck fundet sammen igen. Foto: All Over Press

At det tidligere Hollywood-par Jennifer Lopez og Ben Affleck har fundet sammen igen, kommer nok ikke som den store overraskelse for de fleste.

Flere gange i løbet af foråret og sommeren er parret blevet spottet sammen, og flere anonyme kilder har flere gange udtalt til amerikanske medier, at de stjerneparret atter har fundet melodien sammen.

De to skuespillere har dog selv været meget fåmælte i sagen og hverken dukket op sammen på røde løbere eller delt billeder af hinanden på sociale medier.

Nu tager Jennifer Lopez dog langt om længe bladet fra munden.

'5 2 ... what i do ...', skriver hun på sin Instagram-profil i aftes i forbindelse med sin 52-årige fødselsdag sammen med en række billeder.

På det sidste af de fire opslåede billeder kysser hun med 48-årige Ben Affleck, og parret holder tæt om hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jennifer Lopez og Ben Affleck var forlovet fra 2002 til 2004. De blev ved med at udskyde brylluppet, og til sidst gik de fra hinanden. Fire måneder senere giftede Lopez sig med sin gode ven, sangeren Marc Anthony, selvom hun stadig var knust over forrige brud.

Anthony og Lopez gik fra hinanden i 2011 efter syv års ægteskab og tvillingerne Max og Emme. Jennifer Lopez har ligeledes været gift med tjeneren Ojani Noa fra 1997-1998 samt med danseren Cris Judd fra 2001-2003. Hun blev desuden forlovet med baseball-stjernen Alex Rodriquez i 2019, men tilbage i april afslørede de, at forlovelsen var brudt.

Ben Affleck blev skilt fra skuespilleren Jennifer Garner i 2018 efter 13 år sammen. Parret har tre børn.