OL-legende i sex-skandale: Ville tisses på af dominatrix

Såkaldt dominatrix fortæller i et interview, at den amerikanske svømmer Michael Phelps ville have vild sex med hende under et hotelbesøg. Anklagen kommer en måned efter, at Phelps er blevet forlovet

Her fortæller Kim Petro, 36, om sin aften med Michael Phelps tilbage i 2013 (video: Splash)

Den olympiske mester Michael Phelps, 29, er gået fra at score guldmedaljer til 'golden showers'.

I hvert fald hvis man skal tro den professionelle dominatrix ved navn Kim Petro.

Hun anklager nu svømmeren for at blandt andet at have dyrket urinsex med hende.

Svømning TV: Svømmestjerne indrømmer spritkørsel

Michael Phelps i bassinet. (Foto: AP) Svømning Trods karantæne OL-legende kan stadig nå VM

Det er mediet The National Enquirer, der først har bragt historien. Her har Kim Petro taget en løgnedetektor-test, før hun solgte sin historie til mediet.

Den olympiske mester skulle ifølge den 36-årige dominatrix have svaret på hendes online-annonce via telefon. The National Enquirer har ligeledes tjekket og verificeret det nummer, som Kim Petro har, som OL-legendens telefonnummer.

Hun påstår, at Phelps betalte 900 dollars, svarende til cirka 6.338 danske kroner, for ydelserne, der foregik på luksushotellet 'The London' i New York City, i februar 2013.

Michael Phelps (Foto: AP) Svømning Michael Phelps er i tvivl om form inden stor test

Iført kvindeundertøj
Ifølge den 36-årige dominatrix havde de to røget marihuana, hvorefter svømmeren havde smidt sine shorts. Til hendes store overraskelse havde han ikke boxershorts indenunder, men kvindetrusser.

- Han var helt klart vild med sin egen krop og var ikke bange for at vise sig frem, lyder det fra Kim Petro, der ikke er bleg for at afsløre de klæbrige detaljer fra deres møde.

- Jeg gav ham et 'golden shower'. Efter jeg var færdig, spurgte han, om det var ok, hvis han måtte tilfredsstille sig selv. Jeg bøjer gerne reglerne for en berømt olympisk mester. Så han trak sine bukser ned, tilføjer hun.

Og så var der ifølge den 36-årige dominatrix endnu en overraskelse: Michael Phelps havde bundet en snor rundt om sine ædlere dele.

(Foto: Ben Curtis/AP) Svømning OL-legende klar til comeback

Skal giftes
Det er ikke første gang, farverige rygter klæber til den mangedobbelte olympiske svømmer. Han blev sidste år taget for spritkørsel, og det resulterede i, at han blev nægtet deltagelse ved den kommende sommers VM i Kazan i Rusland.

- De sidste tre måneder har været nogle af de sværeste, jeg har været igennem, og noget af det mest lærerige, jeg nogensinde har oplevet, og jeg har fundet ud af en masse om mig selv, lød det, efter han blev anholdt i sin hjemstat Maryland 30. september 2014.

Den 18-dobbelte OL-guldvinder blev også snuppet for spirituskørsel tilbage i 2004 og blev idømt et års fængsel, men det er foreløbigt blevet afløst af samfundstjeneste og terapi hos Anonyme Alkoholikere.

Michael Phelps selv har været forholdsvis tavs om den nye sexanklage, som kommer på et dårligt tidspunkt, da han for en måned siden friede til sin nuværende kæreste Nicole Johnsen, som vandt titlen som Miss Californien i 2010.

Dyre dråber: Champagnesex koster mange penge hos sexarbejdere. (Arkivfoto: shutterstock.com) Sex og samliv Urin-Frede elsker champagnesex: Smagen og følelsen er fantastisk

Sex og samliv Vil prøve mad- og urinsex

134 kommentarer
Vis kommentarer