Opfordret til selfie midt i fræk bikini voks-behandling

X Factor-dommeren og sangerinden Nicole Scherzinger fik et højst usædvanligt spørgsmål midt under en bikini voks-behandling i Paris

Nicole Scherzinger fik kaffen galt i halsen, da hun fik en forespørgsel om en selfie midt under en voks-behandling i Paris. (Foto: AP)
Nicole Scherzinger fik kaffen galt i halsen, da hun fik en forespørgsel om en selfie midt under en voks-behandling i Paris. (Foto: AP)

Som verdensberømt popstjerne og X Factor-dommer i Storbritannien er Nicole Scherzinger vant til at blive beundret til skyerne og få adskillige opfordringer til at give autografer eller tage selfies med sine mange fans.

Og nu afslører den verdensberømter sanger overfor den britiske avis Daily Mail, at hun på et tidspunkt midt under en meget intim bikini voks-behandling i Paris blev opfordret til at tage en selfie sammen med den kvinde, der foretog selve voks-behandlingen.

Jeg tænkte: Wow. Hvad sker der?
Den 38-årige Nicole beskriver det pinlige øjeblik, da den kvindelige kosmetolog afslørede, at hun var en stor fan af Nicole, og at hun meget gerne ville have taget en selfie sammen med Nicole.

- Det skete i Paris midt under en voks-behandling. Det var forfærdeligt. Jeg troede, at den kvindelige kosmetolog slet ikke kendte mig. Men hun var faktisk en fan. Hun spurgte, om jeg kunne stille op til en selfie sammen med hende midt under voks-behandlingen, mens hun faktisk kiggede på min 'missekat'. Jeg tænkte Wow, hvad sker dig, fortæller Nicole Scherzinger, der dog ikke afslører, om hun sagde ja til at stille op til en selfie.

For et par dage siden lagde Nicole Scherzinger i øvrigt et billede ud på sin instagram, hvor hun var i spa-bad under et ophold i Thailand. Det kan du se her: