Orkanen hærger: Nu træder verdensstjernen til med formue

Den Texas-fødte sangerinde Beyoncé vil nu hjælpe borgerne i Houston efter orkanens hærgen

Beyoncé vil hjælpe så mange som muligt i Texas
Beyoncé vil hjælpe så mange som muligt i Texas

Sangerinden Beyoncé er født og opvokset i byen Houston i den amerikanske delstat Texas. Houston er hårdt ramt af orkanen Harveys hærgen, og mange af byens indbyggere har måttet flygte for de voldsomme mængder vand.

Verdensstjernen har sendt en udtalelse til avisen The Houston Chronicle.

- Mit hjerte og mine tanker er i min hjemby Houston. Jeg beder for dem, som er blevet påvirket af orkanen og for de redningsarbejdere, som har været så modige og dygtige i deres arbejde, udtaler Beyoncé Knowles-Carter.

Endelig! Beyoncé viser tvillingerne frem

 

I 2013 startede sangerinden sin velgørenhedsfond BeyGOOD. Det er igennem fonden, at hun nu lover at sende en masse hjælp til Houstons borgere.

- Jeg arbejder tæt sammen med mit BeyGOOD-team og min præst Rudy Rasmus fra Saint John's i Houston for at lave en plan, så vi kan hjælpe så mange som muligt, skriver Beyoncé.

Beyoncé og manden Jay-Z har datteren Blue Ivy og tvillingerne Sir Carter og Rumi. De har været gift siden 2008 (Foto: Robin Harper/AP)
Beyoncé og manden Jay-Z har datteren Blue Ivy og tvillingerne Sir Carter og Rumi. De har været gift siden 2008 (Foto: Robin Harper/AP)
 

Jay-Z taler ud om betændt familieslagsmål

Velgørenhedsfonden BeyGood arbejder sammen med andre organisationer verden over for at hjælpe folk. BeyGOOD har hjulpet folk med tøj, huse. medicin og med at få arbejde. I 2016 donerede sangerinden igennem velgørenhedsfonden næsten 500.000 kroner til byen Flint i delstaten Michigan, da byen havde store problemer med vandforsyningen.

Beyoncé bor i dag i Los Angles, sammen med sin mand og tre børn, men derfor har hun ikke glemt sin fødeby. For to dage siden delte hun et sort/hvidt-billede på Instagram.