Oscar-vinder: Også nøgen mellem optagelser

Jennifer Lawrence havde det rart under optagelserne til spion-thriller

Jennifer Lawrence vænnede sig hurtigt til at vøære nøgen, da 'Red Sparrow' blev optaget. Foto: All OVer Press
Jennifer Lawrence vænnede sig hurtigt til at vøære nøgen, da 'Red Sparrow' blev optaget. Foto: All OVer Press

Det er de færreste kvindelige skuespillere, der føler det specielt behageligt, når de skal smide kludene foran et hold af mennesker for at optage en nøgen- eller en direkte sex-scene til en film.

Oscar-vinderen Jennifer Lawrence frygtede også det værste, da hun skulle indspille en scene til thriller-filmen 'Red Sparrow', hvor hun spiller en russisk ballerina, der bliver rekrutteret til spion.

Jennifer Lawrence ses her med et flot mørkt overskæg.(Foto: All Over Press) Intl. kendte Sexet Hollywood-kvinde: Nu med overskæg

- Der er specielt en scene i filmen, hvor dit mareridt fra skolen - du står nøgen foran en hel skoleklasse - bliver virkelighed.

Jennifer Lawrence er klar til at kaste sig over komikken. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Jennifer Lawrence springer ud som komiker

- Men faktisk var det ikke så slemt. Alle fik mig til at føle mig godt tilpas i en grad, så det nærmest var mig, der fik de andre til at føle sig  utilpasse.

Så rart havde hun det, at hun også gik splitternøgen rundt mellem optagelserne.

- Alle sagde, 'hun skal dækkes til', men jeg havde det sådan, 'nej, jeg vil ikke have kjolen. Jeg sveder, og jeg spiser'.

Til filmen øvede hun sig i fire måneder på at blive ballerina.

- Ideen  om mig som ballerina, var før de fire måneders træning, en vittighed. Nu er jeg begyndt at kunne bevæge mine arme en lille smule, forklarer hun beskedent Entertainment Tonight.

Emily tilgivende overfor dem, der bare kigger. (Target Press) Intl. kendte Model: Nøgen-kig ikke kriminelt

53 kommentarer
Vis kommentarer