Annonce:
Annonce:

Oscar-vinder sviner Swift: Nu sagsøger han lækage

Jared Leto udbasunerede sin uforbeholdne mening om Swifts musik, men optagelserne blev lækket, og skuespilleren raser over tyveriet

Jared Leto føler, han mister friheden til at tale højt. (Foto: AP)
Jared Leto føler, han mister friheden til at tale højt. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

- Jeg vil stjæle en af hendes bedre sange. Jeg kan ikke lide noget af det. Til helvede med hende. Jeg giver ikke noget for hende.

Sådan sagde den Oscar-vindende skuespiller Jared Leto til sin ven under en privat stund 8. september i år, men episoden blev filmet og efterfølgende lækket.

Popsmart: Swift smadrer rivalerne

Selv om Leto og kammeraten også roste popprinsessen, diskuterede de hendes seneste plade, '1989', og harcelerede over, at musikken skar i ørerne.

Sagsøger sladdermedie
Videoen blev efterfølgende smækket op på nettet, og nu sagsøger den 43-årige filmstjerne både manden bag lækagen og sladdermediet TMZ, som har offentliggjort udtalelserne. Han kalder det tyveri, en krænkelse af privatlivets fred og ophavsrettighederne ved den føderale domstol i Los Angeles.

Annonce:

- Jeg blev advaret om, at der florerede personlige og private videooptagelser af mig i mit hjem, og mine folk meddelte, at jeg ejer optagelserne, og at ingen har ret til at sælge dem, raser Leto i en pressemeddelelse, skriver The Hollywood Reporter.

- Det er en invasion og både juridisk og moralsk forkert. Uanset hvem vi er, har vi ret til at tale frit i vores eget hjem uden frygt for, at vores ufiltrerede tanker bliver delt med resten af verden.

- Når vi ikke har den beskyttelse, mister vi friheden til at tale højt, uanset om det, man siger, er rigtigt eller forkert, skriver 'Dallas Buyers Club'-stjernen videre.

- Jeg har valgt at sagsøge - ikke fordi jeg vil - men i håb om, at det vil stoppe handel med stjålne varer, lyder det fra Leto.

Filmstjernen undskyldte svinesvadaen af sangerinden på Twitter med ordene:

- Sandheden er, at jeg synes, Taylor Swift er fantastisk og et enestående eksempel på, hvad der er muligt. Hvis jeg har såret hende eller hendes fans, beklager jeg dybt.

Næste gang, Jared Leto officielt kan ses på en optagelse, er fra 4. august næste år, når filmen 'Suicide Squad' får dansk biografpremiere.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

I naturen foregår sex, vold, incest og voldtægter
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: