Over and out for drømmepar

Sangerinden Taylor Swift og dj'en Calvin Harris er ikke længere kærester

Det bedst tjenende kendispar er ikke længere et par. Se dem her i Santa Monica tilbage i 2015 (Video: Splash)

Taylor Swift og Calvin Harris er gået hver til sit.

Kæresteparret er ved muffen. (Foto: All Over Press) Intl. kendte De er det bedst tjenende kendispar

Den 26-årige sangerinde og den 32-årige dj har afsluttet deres 15 måneder lange forhold. Det fortæller en kilde til People.

Bruddet kommer som lidt af et chok, for i april var Taylor Swift ude med lidt af en kærlighedserklæring til sin 'kollega'.

- Jeg tager tingene, som de kommer, men lige nu er jeg i et magisk forhold. Det betyder meget for mig, fortalte hun til modemagasinet Vogue.

Taylor Swift er populær - og det kan mærkes på hendes konto. (Foto: AP) Intl. kendte Så meget tjener Taylor Swift om dagen

Den skotske dj, der bærer det borgerlige navn Adam Wiles, mødte sanglærken til et BRIT Awards afterparty i London i 2015, og han havde angiveligt tanker om frieri på et tidspunkt. Men det blev altså ved tanken. Og han har bekræftet bruddet med et tweet.

Der kommer måske snart en stor ring på Taylors hånd. (Foto: Polfoto) Intl. kendte Calvin Harris vil giftes med Taylor Swift

Taylor Swift har tidligere datet stjerner som Jake Gyllenhaal, Harry Styles og Taylor Lautner. Og hver gang har pressen skrevet om det, hvilket bestemt ikke har bekommet frk. Swift.

- Ved du hvad. Jeg har været på et normalt antalt dates for en i start 20'erne, og jeg er blevet slagtet for det, har hun sagt i et interview.

Bevågenheden omkring popsangerens kærlighedsliv kommer hun også ind på i sangen 'Shake It Off', hvor teksten lyder:

'I go on too many dates 
But I can't make them stay
At least that's what people say, mmm-mmm
That's what people say, mmm-mmm'

1 af 2 Foto: All Over Press
2 af 2 Det bedst tjenende kendispar er ikke længere et par. Foto: Instagram
7 kommentarer
Vis kommentarer