P. Diddy er endt i kørestol

Den amerikanske rapper P. Diddy kommer i øjeblikket rundt på to hjul.

P. Diddy er allerede så meget oven på, at han danser rundt på sine krykker. (Privat video)

Han er kendt under rapnavnene P. Diddy og Puff Daddy, men egentlig hedder han noget så almindeligt som Sean John Combs. Og den 45-årige rapperen hopper normalt gerne rundt på scenen.

Men nu må rapkongen tage sig en pause. En knæskade har nemlig sat en stopper for de vilde udskejelser og har forvist rapperen til en kørestol.

'Lige kommet ud fra en knæoperation! Jeg har udskudt det i to år, det her lort gør virkelig ondt! Skud ud til min læge, dr. Ahluwalia, jeg håber du har gjort det godt!' skriver 'Bad Boy for Life'-rapperen til et billede på Instagram, hvor han sidder i en kørestol klædt i en grå hættetrøje.

Diddy betalte sig i sidste uge ud af varetægt med 160.000 dollars, som er mere end en million danske kroner. (AP) INTL. MusikNYT Se P. Diddy falde af scenen

P. Diddy er blevet opereret i knæet. (Foto: AP)
P. Diddy er blevet opereret i knæet. (Foto: AP)

Diddy har kæmpet med knæet i længere tid, og måske var det også det, der gav ham problemer under en koncert ved dette års BET Awards, som hylder minoriteter i underholdningsindustrien. Her faldt den 45-årige rapper nemlig ned for scenen midt under en omgang hårdkogt gangsterrap.

Allerede lørdag, dagen efter operationen, har Diddy dog lagt en blærevideo ud på Instagram, hvor han danser rundt på sine krykker. Så mon ikke rapkongen klarer sig.

Diddy betalte sig sent mandag aften ud af varetægt med 160.000 dollars, som er mere end en million danske kroner. (AP) Intl. kendte Derfor overfaldt Diddy søns træner

17 kommentarer
Vis kommentarer