P. Diddy er endt i kørestol

Den amerikanske rapper P. Diddy kommer i øjeblikket rundt på to hjul.

P. Diddy er allerede så meget oven på, at han danser rundt på sine krykker. (Privat video)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Han er kendt under rapnavnene P. Diddy og Puff Daddy, men egentlig hedder han noget så almindeligt som Sean John Combs. Og den 45-årige rapperen hopper normalt gerne rundt på scenen.

Men nu må rapkongen tage sig en pause. En knæskade har nemlig sat en stopper for de vilde udskejelser og har forvist rapperen til en kørestol.

'Lige kommet ud fra en knæoperation! Jeg har udskudt det i to år, det her lort gør virkelig ondt! Skud ud til min læge, dr. Ahluwalia, jeg håber du har gjort det godt!' skriver 'Bad Boy for Life'-rapperen til et billede på Instagram, hvor han sidder i en kørestol klædt i en grå hættetrøje.

Se P. Diddy falde af scenen

P. Diddy er blevet opereret i knæet. (Foto: AP)
P. Diddy er blevet opereret i knæet. (Foto: AP)

Diddy har kæmpet med knæet i længere tid, og måske var det også det, der gav ham problemer under en koncert ved dette års BET Awards, som hylder minoriteter i underholdningsindustrien. Her faldt den 45-årige rapper nemlig ned for scenen midt under en omgang hårdkogt gangsterrap.

Allerede lørdag, dagen efter operationen, har Diddy dog lagt en blærevideo ud på Instagram, hvor han danser rundt på sine krykker. Så mon ikke rapkongen klarer sig.

Derfor overfaldt Diddy søns træner

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+