På 12 år er stjernen blevet fuldstændig uigenkendelig

For 12 år siden lignede stjernen en nørd med skæve tænder - så ændrede han udseende og har siden væltet sig i kendte smukke damer

Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Den 35-årige verdensstjerne rejser i dag verden rundt. Han har datet med verdenskendte sangerinder og modeller og har levet et liv på de bonede gulve sammen med eliten. Hvis han ville, kunne han også sagtens gå på pension netop nu. Ifølge Forbes scorede han nemlig sidste år hele 48 millioner dollars svarende til 319 millioner danske kroner.

Vi taler helt konkret om den skotske DJ og musiker Calvin Harris, der har været sammen med både Taylor Swift og Rita Ora. Gennem de sidste par år har han dannet par med den sexede og smukke model Aarika Wolf.

Calvin Harris er simpelthen en flot, eftertragtet mand, som mange kvinder i verden savler over, når han for eksempel optræder i bar overkrop kun iført underbukser som model for Calvin Klein. Eller når han optræder med sine mange hits, der blandt andet tæller 'Summer', 'Bounce' og 'One Kiss'.

Fra nørd til model
Men sådan har det altså ikke altid været. Da Calvin Harris som kun 23-årig i år 2007 debuterede som DJ og musiker lignede han en nørd med skæve tænder, der på ingen måde kunne vælge og vrage mellem nogle af verdens smukkeste kvinder.

Se herunder et Twitter-opslag, der med tydelighed viser den ekstreme fysisk forvandling, han for eksempel har gennemgået fra år 2008 til år 2015.

Når man taler om fysisk udstråling er der en himmel til forskel på den 23-årige Calvin Harris og den i dag 35-årige verdensstjerne. Dengang vandrede den unge mand rundt i sin hjemby Dumfries i Skotland i halv-nørdet tøj og grinte gennem sine skæve tænder, mens han præsenterede en sjusket frisure og en uren hud. Calvin Harris fremstod også dengang splejset og utrænet, mens han i dag præsenterer en veltrænet, muskuløs krop. Calvin Harris er dermed nærmest ukendelig i forhold til, hvordan han så ud i år 2007. Det var i øvrigt kun nogle år efter, at han i sin teenage-tid havde arbejdet i et supermarked for at få råd til det DJ-udstyr, der senere skulle gøre ham til mangemillionær.

(artiklen fortsætter under billedet)

Her er et nærbillede af den unge Calvin Harris med de lettere skæve tænder og det mørke hår.(Foto: Ritzau Scanpix)
Her er et nærbillede af den unge Calvin Harris med de lettere skæve tænder og det mørke hår.(Foto: Ritzau Scanpix)
 

Den britiske avis Daily Mirror har tidligere forklaret i detaljer omkring Calvin Harris' store fysiske forandring. Og her fik de eksperten Tijon Esho til at komme med bud på, hvordan Calvin Harris havde ændret sin krop. Og eksperten Esho mener ikke, at Calvin Harris har fået foretaget plastiske operationer. Han peger til gengæld på, at han helt sikkert har fået lavet nye tænder. De er nemlig ikke længere skæve og fremstår meget hvide i farven i forhold til dengang, han var DJ i Skotland.

Er meget dedikeret
Med henblik på Calvin Harris' veltrænede og muskuløse krop er Esho ikke i tvivl om, at det først og fremmest skyldes hård træning i fitness-centret. Den store ændring kropsmæssigt skyldes ifølge Esho en radikal ændring i livsstil.

- Han har både en personlig træner og en diætist, der naturligvis har hjulpet på hans flotte krop. Men det skyldes altså først og fremmest, at han var været yderst dedikeret med henblik på at ændre sit fysiske udseende til det bedre. Og det har selvfølgelig vist sig, at det godt kunne betale sig, når man tænker på, at han blev valgt som 'ansigt' for Calvin Klein, forklarer Esho.

(artiklen fortsætter under billedet)

Sådan ser Calvin Harris ud i dag. (Foto: Shutterstock)
Sådan ser Calvin Harris ud i dag. (Foto: Shutterstock)
 

Med henblik på hår og frisure mener Esho, at Calvin Harris i dag fremtræder med en meget mere frisk og kort frisure, der er blevet krydret med kort og tæt skægvækst i ansigtet.

Esho peger også på, at Calvin i dag har fået en meget renere hud.

- Det skyldes måske først og fremmest, at han har ændret livsstil og lever mere sundt. Mindre alkohol, bedre diæt og mere træning, fortæller Esho, der dog ikke vil udelukke, at Calvin også har benyttet sig af hud-behandlinger samt hud-cremer.

Her krammer Calvin Harris med sin tidligere kæreste Taylor Swift. (Foto: Ritzau Scanpix)
Her krammer Calvin Harris med sin tidligere kæreste Taylor Swift. (Foto: Ritzau Scanpix)
 

 

Og her stiller Calvin op til en selfie med selveste Jennifer Lopez. (Foto: Shutterstock)
Og her stiller Calvin op til en selfie med selveste Jennifer Lopez. (Foto: Shutterstock)
 

Og herunder kan man på Instagram se Calvins nuværende kæreste, modellen Aarika Wolf:

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU