Pamela som den sidste Playmate

Rekordholder Pamela Anderson på forsiden af det sidste Playboy med nøgne damer

Intet kunne være mere fortjent, når det drejer sig om at være cover-girl på det sidste nummer af magasinet Playboy med nøgne kvinder som salgs-objekt.

48-årige Pamela Anderson er med 13 forsider og en billedserie yderligere inde i bladet den mest brugte Playmate nogensinde.

Hun skulle selvfølgelig også på coveret til det sidste nøgen-nummer, og det syntes Playboy-chef Hugh Hefner heldigvis også. Han ringede og spurgte, og Pamela sagde ja - men først efter at have spurgt om tilladelse hos sine sønner, Brandon og Dylan.

Pamela i danskerkrig: Se hendes storsviner

Hjelmbak slår tilbage: Pamela var grådig

'Jeg sagde, 'Hef har lige ringet. Han vil have mig til at lave det sidste cover for Playboy', og Brandon svarede: 'Mor, du SKAL gøre det', siger den aldrende blondine til Entertainment Tonight.

- Han gav mig ligefrem en high five, og så spurgte jeg også hans lillebror, Dylan, og han sagde, 'mor, du ved, du har lavet det hele'.

Brystbombe dropper Danmark af frygt for terror

- Jeg ved ikke, hvordan jeg skal udtrykke det, men de var virkelig glade på mine vegne, og jeg var også glad, siger Pamela Anderson.

Både Brandon og Dylan er ellers flere gange, mens de var yngre, blevet drillet - og undertiden været i slagsmål - på grund af deres mors noget opsigtsvækkende livsstil.

Men sønnerne nærer ingen nag.

- Vi er ældre og skammer os ikke over dig længere. Ved du hvad, vi synes, du er fantastisk, forsikrede Brandon sin mor, der nu er oppe på 14 cover-billeder og 15 billedserier.