Paparazzier sagsøger rapper

Nicki Minaj har ikke fået lov til at bruge fotografernes billeder, mener de

Minaj er ofte i fotografers fokus. Også under denne 'Made in America' koncert, hvor hun var ude for lidt af en brystsmutter. Video: Newsflare
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Rapperen Nicki Minaj er endnu en gang kommet i modvind.

Denne gang er det fotobureauet Splash News and Picture Agency, der har valgt at sagsøge hende for at bruge flere paparazzi-billeder uden at have tilladelse til det.

Sexdukken punkterede i Royal Arena

Ifølge The Blast, der har fået adgang til retsdokumenterne i sagen, har Minaj postet flere af fotografernes billeder på sin Instagram-konto, der har over 100 millioner følgere.

Sagerne stammer helt tilbage fra 2017, og bureauet har flere gange henvendt sig til den 36-årige rapper, men det har ikke fået hende til at reagere eller ændre praksis.

Derfor har Splash News and Picture Agency nu valgt at gå rettens vej, fordi de mener, at de har mistet indtjening på billederne. Præcis hvor meget fremgår det ikke, ligesom The Blast heller ikke skriver, hvor meget søgsmålet lyder på.

Voldsom rød 'kameltå': Verdensstjerne laver gigantisk trusse-kiks

Det er langt fra første gang, at Nicki Minaj er blevet sagsøgt. Sidste år blev hun anklaget for at have nappet noget af Tracy Champmans 1988-hit 'Baby Can I Hold You' og brugt det i sin egen 'Sorry'. Den sag har endnu ikke fundet sin afgørelse, men det ventes at ske i løbet af skommeren.

For fem år siden var det rapperens stylist, der sagsøgte hende for over 100 millioner kroner. Terrence Davidson anklagede hende blandt andet for at have stjålet et af hans paryk-design. 

Så sent som sidste uge fik Nicki Minaj ørerne i maskinen, da det kom frem, at hun havde sagt ja til at spille på en musikfestival i Saudi Arabien. Human Right Foundation var ude efter rapperen, fordi hun ville få en formue for at spille i regimet, der halshugger homoseksuelle.

Nicki Minaj laver kæmpe brystsmutter på scenen

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind