Paris Hilton jubler: - Jeg sagde ja!

Den kendte hotelarving og 'it-pige' skal giftes med kæresten Chris Zylka

Se Paris Hilton vise sig frem i en gennemsigtig, hvid kjole på den røde løber. Video: Splash

Hun var her, der og alle vegne i starten af nullerne med sine babylyserøde velourjoggingsæt, kæmpe solbriller med similisten og laaaange spraytannede ben.

Udover at være kendt for at være smuk og rig fik hun også sit eget realityshow 'The Simple Life', forsøgte at skabe sig en sangkarriere, en skuespilskarriere, en dj-karriere og og og...

I nogle år har der så været lidt stille omkring den nu 36-årige hotelarving Paris Hilton, men nu kommer hun i vælten igen. For hun skal giftes.

Paris Hilton afslører: Derfor forsvandt jeg fra rampelyset

Det skriver hun selv på sin Instagram-profil, som følges af over syv millioner.

- Jeg sagde ja! skriver hun til billedet af sig selv iført skitøj med kæresten Chris Zylka, der er model og skuespiller, på knæ foran sig. Frieriet fandt sted i Aspen, Colorado, hvor de rige og berømte ynder at suse ned af pisterne.

- Så lykkelig og begejstret for at være forlovet med mit livs kærlighed. Min bedste ven og soulmate. Perfekt for mig i alle henseender. Så dedikeret, loyal, elskende og venlig. Jeg føler mig som den heldigste pige i verden.

Paris Hilton og Chris Zylkan fotograferet sammen i april. Foto: AP
Paris Hilton og Chris Zylkan fotograferet sammen i april. Foto: AP
 

Parret mødte ifølge People hinanden for otte år siden, men fandt først sammen efter seks år. I februar viste Hilton et billede af de to sammen frem på sin Instagram-profil.

Parret sammen til udklædningsfest i oktober. Foto: AP
Parret sammen til udklædningsfest i oktober. Foto: AP
 

Paris Hilton på Tinder: Udvalget er skuffende