Pengeskab afslører tusindvis af aldrig udgivne sange fra Prince

Det store pengeskab blev åbnet med et bor af selskabet bag Princes ejendomme

Her kan du se eller gense epiosden fra 2011, hvor Prince beder reality-stjernen Kim Kardashian om at forlade scenen, fordi hun ikke gider danse med ham. (Video: Splash)

Det var kun den nu afdøde sanger Prince, der havde koden til et stort pengeskab, der stod på en af hans ejendomme, og hvor han havde placeret tusindvis af de sange som han aldrig fik udgivet. Men nu har selskabet Bremer Trust, der er ansvarlig for Prince ´efterladte værdier med et bor åbnet pengeskabet. Og her fandt de så mange sange af Prince, at man sagtens kan udgive et nyt album med Prince hvert eneste år de næste 100 år. Det skriver den britiske avis The Independent.

Nye afsløringer: Ambulancer rykkede til Princes hjem flere gange

Ifølge Prince' tidligere pladeselskabs-chef Susan Rodgers, der arbejde sammen med Prince i 1980' erne, var pengeskabet allerede næsten fyldt med sange, da hun stoppede samarbejdet med ham i 1987. Og alle sangene var fra perioden før hans legendariske Purple Rain-album.

Til tv-stationen ABC's program 'Good Morning America' fortæller Susan Rodgers:

- Man kunne sagtens nu udgive flere sange fra Prince på en måned end de fleste mennesker ville kunne lave på et år, lyder det fra Rodgers.

Dansker tæt på Prince: Det gør ondt

Hvem skal arve sangene?
Prince har også tidligere i et interview nævnt sin store samling af sange. Det gjorde han til mediet The View i 2012:

- Jeg har så mange sange, at jeg ikke er sikker på, at får udgivet alle sammen.

Det er imidlertid meget usikkert, hvem der vil gå glæde af de mange sange samt de millioner af kroner, de kan indbringe. Den 57-årige Prince efterlod nemlig ikke noget testamente efter sin død den 21. april. Prince har en søster og fem halv-søskende, der alle på et eller andet plan skal arve efter Prince.

Efterlader 950 millioner: Nu starter kampen om Princes formue

Her kommer Ekstra Bladet journalist til at afsløre, at Prince er død