Persbrandts kone: Vi har slået op 20 gange

Sanna Lundell fortæller om sit forhold til superstjernen Mikael Perbrandt i svensk magasin

Sanna Lundell og Mikael Persbrandt er et af Sveriges powerpar. Foto: IBL
Sanna Lundell og Mikael Persbrandt er et af Sveriges powerpar. Foto: IBL

- Vi har været sammen i ti år, men har sikkert gjort det forbi 20 gange, og vi har kæmpet som dyr for at holde sammen. Vi har været i et utal af par-terapier for at få orden på tingene, siger Sanna Lundell til det svenske magasin 'Mama' ifølge Dagbladet.

Lundell og stjernen Mikael Persbrandt har været et af Sveriges største 'powerpar' siden 2005, og de har to børn sammen.

Persbrandts psykiske sygdom: Derfor laver han skandaler

Men tingene har imidlertid ikke altid været lige lette i det forhold. F.eks. blev Perbrandt sidste år idømt 75 timers samfundstjeneste samt en fængselsstraf på to måneder for at have handlet med en stor narkoliga.

Selv om parret har haft flere mindre pauser, har Lundell tidligere offentligt erklæret, at  hun ønsker at være der for sin kæreste - uanset hvad der sker.

Her er Persbrandts nye stjernerolle

- Mike og jeg har to børn sammen, og derfor ønsker jeg også at have et godt forhold til ham -  uanset om det er som venner eller som kærester, siger hun i magasinet Mama.

 Mikael Persbrandt har tidligere været forlovet med Maria Bonnevie -  noget som også fik stor opmærksomhed i pressen.

Esterne raser: Persbrandt har låst sig inde

Skuespilleren har nemlig aldrig lagt skjul på, at han stadig har et godt forhold til ekskæresten, og i 2010 skrev Dagbladet blandt andet om 'Maria'-tatoveringen, som han fik på brystet, mens de var sammen.

Den gang sagde Lundell til Dagbladet, at hun ikke havde nogen problemer med at Maria Bonnevies navn pryder Mikaels bryst. 

Avis: Her tager Persbrandt kokain med kriminelle

- Alle har minder, som de bærer med sig. Jeg har en tatovering med navnet på min ekskæreste på lænden. Så jeg kan ikke være sur over Maria-tatoveringen, sagde hun.

 Forrige måned blev der sat yderligere fokus på parrets forhold, da Lundell afslørede nyheden om sin nye bog 'Djävulsdansen - bli fri från medberoende'. I den fortæller hun blandt andet om forholdet til sin far - noget han reagerede stærkt på.

Persbrandt fik ændret sin narko-dom

I Dagbladet har hun nemlig tidligere i år  fortalt om forholdet til både sin far og sin kæreste:

- Pappa drak og drak, men så blev han tørlagt og gik hen og blev en totalt fungerende forælder igen. Så jeg har også gode minder. Men 25 år senere går jeg derefter hen og forelsker mig i én med afhængighedsproblemer, sagde hun.

Persbrandt på scenen i fodlænke