Pigernes paradis? Bieber i mulig duet med 'rival'

Justin Bieber er eftersigende stor fan af det tidligere One Direction-medlem Zayn Malik. De to kvindebedårer skal nu muligvis indspille en sang sammen

'I want you' kunne man nærmest forestille sig Justin Bieber sige til Zayn Malik. Foto: POLFOTO
'I want you' kunne man nærmest forestille sig Justin Bieber sige til Zayn Malik. Foto: POLFOTO
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Er du en 'belieber' eller en 'directioner'?

Mange, især unge piger, har igennem de seneste år identificeret sig med enten den canadiske popsanger eller det britiske boyband. Nu ser det ud til, at det ene ikke ekskluderer det andet.

For to år siden valgte Zayn Malik at stoppe sit samarbejde med One Direction. Det medførte stor skuffelse blandt mange fans, men en person sætter måske alligevel pris på det.

Justin Bieber er vant til at have fans hængende på nakken uanset, hvor han befinder sig. Men nu virker det til, at rollerne er blevet byttet rundt. Den canadiske popsanger har i hvert fald kastet sin musikalske kærlighed over sin kollega og 'rival' Zayn Malik.

Zayn Malik splittede med One Direction for to år siden. Foto: AP
Zayn Malik splittede med One Direction for to år siden. Foto: AP

Det tidligere One Direction-medlem Zayn Malik har lige udgivet singlen Still Got Time i samarbejde med rapperen PARTYNEXTDOOR. Et nummer som Justin Bieber i følge kilder til britiske The Sun er vild med.

- Justin har længe komplimenteret Zayn seneste musik, og der er nu diskussioner om, at de to skal lave noget sammen, fortæller kilden til The Sun.

Rygterne går dermed på, at de to store superstjerne samarbejder om en ny sang på Zayn Maliks kommende album, som står til at blive releaset i august.

- De er i kontakt og snakker om alle mulige ting - Justin har endda retweetet Zayns seneste single på hans sociale medie, hvilket han ikke gør for alle og enhver, fortæller kilden.

Der har dog ikke været nogen officiel udmelding fra de to lejre.

Men hvis det står til Justin Biebers følgere, så ser de meget gerne, at de to kvindebedårer aflægger hinanden et visit. De har sågar allerede fundet et fælles navn for de to musikere: Zustin.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+