Pitt: Derfor er mit ansigt forslået

Det er hverken Angelina Jolie eller parrets seks børn, der har givet skuespilleren et blodigt sår i ansigtet

Brad Pitt har fået et sår i ansigtet efter han faldt på en trappe. (Foto: All Over)
Brad Pitt har fået et sår i ansigtet efter han faldt på en trappe. (Foto: All Over)

Han har et af verdens mest eftertragtede ansigter, og derfor går det ikke ubemærket forbi, når det pludselig er blodigt og forslået.

Heller ikke for Brad Pitts fans, der har reageret, efter den 51-årige skuespiller troppede op med et stort og blodigt sår på venstre kindben til velgørenhedsarrangementet 'Light Up The Blues' til fordel for autister.

Den Oscar-vindende hjerteknuser er derfor nu blevet nødt til at sende en pressemeddelelse ud, hvor han forklarer sit forslåede ansigt.

- Det er, hvad der sker, når man prøver at løbe op ad en trappe med hænderne fulde og iført klipklapper, siger Pitt i udtalelsen, som blandt andet magasinet People har bragt.

Jolie til børn: Ballade er godt for dig

- Det viser sig, at når man prøver at stoppe sig selv midt i bevægelsen med ansigtet først, resulterer det i et sammenstød, lyder det fra skuespilleren.

- Uanset hvad ville jeg for alt i verden ikke misse Autism Speaks-arrangementet. Der var fantastiske mennesker, og jeg var meget beæret over at være en del af dette vigtige event, tilføjer Pitt.

Til arrangementet bød Pitt i øvrigt 157.000 kroner på en guitar signeret af arrangementets optrædende kunstnere, men det er kun et greb i lommen for den mangemillionære skuespiller, der er blandt verdens bedst betalte.

Jolie instruerer Pitt i sex