Pitt om syg Jolie: Hendes humør er højt

Skuespillerinden Angelina Jolie er ramt af skoldkopper, men hun har det godt, siger gemalen Brad Pitt, der repræsenterer sin kløende kone

Her kan du høre Angelina Jolies bekymrede husbond fortælle om Angelinas tilstand (video: Splash)

I en alder af 39 år er skuespillerinden og instruktøren Angelina Jolie ramt af en sygdom, der normalt er obligatorisk for alle i børnealderen: Hun har fået skoldkopper.

Syg Jolie aflyser interviews på stribe

Og de kløende knopper har ramt hende på et meget ubelejligt tidspunkt: Jolie er nemlig ved at promovere filmen 'Unbroken', som hun har instrueret.

Derfor er gemalen, skuespilleren Brad Pitt, trådt til og repræsenterer sin sygdomsramte kone, som ifølge Pitt stadig er glad trods irriterende hudirritationer.

- Hun er lidt plettet og lidt kløende, men hendes humør er højt, lyder meldingen fra Pitt ifølge ABC.com.

Sengeliggende et stykke tid
Jolie annoncerede fredag på en videohilsen, at skoldkopperne desværre ville holde hende sengeliggende et stykke tid.

- Jeg bliver hjemme i et par dage, fordi jeg har fået skoldkopper. Det er meget ærgerligt, fordi den her film betyder så meget for mig, men sådan er livet. Jeg sender min kærlighed til alle, og jeg håber, at alt går godt, siger hun i videoen.

Pitt blev ledsaget af tre ud af parrets i alt seks børn til Hollywood-premieren: Sønnerne Maddox på 13 og 11-årige Pax samt datteren Shiloh på otte. Også Jolies svigerforældre, Bill og Jane Pitt, var med som standin for Jolie.

'Unbroken' får dansk biografpremiere den 8. januar 2015.