Pivfræk godte indtager forsiden

Sorte Danielle Herrington har fået æren af at være på forsiden af Sports Illustrateds bikini-udgave 2018

Se Herrington give den gas under sit Sports Illustrated-fotoshoot her (Video: Sports Illustrated)

Så har Sports IIlustrated offentliggjort, hvem der indtager den prestigefyldte forside på den årlige udgave af bikini-nummeret.

Æren er tilfaldet 24-årige Danielle Herrington, der er den blot tredje sorte model i bladets historie, der er fundet værdig til den placering.

De to andre med tilsvarende hudfarve har været Beyonce i 2007 og Tyra Banks i både 1996 og '97.

 

Daniele Herrington optrådte også i nummeret sidste år, men ikke på forsiden. Inde i bladet blev hun kaldt et af bladets nye talenter.

'Sidste år var hun nybegynder, og nu er hun allerede en eksemplarisk model. Hun er hårdt arbejdende og en naturlig ambassadør', lyder begrundelsen fra bikini-udgavens redaktør, MJ Day.

Danielle Herrington stammer fra Compton, Californien, og hun blev fotograferet til bladet på Bahamas af Ben Watts.

Og modellen er forståeligt nok ret begejstret for placeringen i det nye nummer.

'Jeg kan ikke tro det. Jeg er på forsiden. Jeg kan ikke vente på, at alle ser det. Jeg ønsker at takke alle, der troede på mig. Jeg lagde så meget arbejde i det, og jeg føler mig fuldendt, lykkelig og begejstret', lyder hendes kommentar.

Hun har også givet sin begejstring til kende for de morgenfriske i 'Good Morning America'-programmet, hvor hun bekendtgjorde, at hun knapt kunne være i sig selv over forsiden, og hun er lykkelig over at følge i Beyonce og Tyra Banks fodspor.

- Jeg kan ikke vente på at blive en business-kvinde som dem, sagde hun.

26 kommentarer
Vis kommentarer