Plastik-babe søger hævn mod X Factor

Chloe Khan mærker konsekvenserne af for mange plastik-operationer

Chloe Khan til 2016-udgaven af de britiske reality awards. Video: Splash

Hun mangler ikke selvtillid, og nu går plastik-baben Chloe Khan efter at hævne sig på X Factor-boss Simon Cowell, som kasserede hende i programmet i 2010.

Hun har en ny pop-single i ærmet, og med den er hun opsat på at overgå årets britiske X Factor-vindere Rak-Su med den single, de udsender efter sejren.

Reality-babe med kæmpe bab...

'GUYS... Jeg går op imod #thefactor for #julenummer1 "CHLOEvsCOWELL. Lad os gøre det', skriver hun til sine 1,1 millioner fans på Instagram.

I 2010 kaldte damen sig Chloe Victoria, og hun nåede til bootcamp-stadiet af showet, hvor hun så blev smidt ud, beskyldt for at 'stinke af vodka', efter en lidt for heftig nat i byen forinden.

Tjener kassen
Siden kaldte hun sig en overgang Chloe Mafia, men nu er det altså Chloe Khan, der har så meget succes med sine billeder - i Slovakiets Playboy og på Instagram - at hun er blevet noget af en en celebrity, der har tjent kassen.

Genialt brystbillede: Blyantsprøven til et helt nyt niveau

En del af pengene er gået til plastik-operationer. I eget estimat drejer det sig om 100.000 pund, knapt en million kroner, der har sørget for hendes forstørrede bryster, den større bagdel, fedtsugningen, de tykkere læber og den tyndere og mere lige næse.

Sidstnævnte har været en katastrofe.

Vågner med næseblod
Chloe Khan indrømmer, at hun mistet lugtesansen, og hun kan heller ikke trække vejret gennem næsen længere.

- Jeg vågnede op under operationen. Det var en katastrofe fra starten. Jeg er flov over at tale om det, det var åndssvagt. Jeg vågner op med næseblod, og jeg kan ikke dufte parfume.

Dullen har til hensigt at gennemgå en tredje næse-operation for at rette op på fejlene ved de to tidligere. Det bliver dog først til januar, skriver MailOnline.

Julemandens frække nissepige

Numsen har også været under kniven. Foto: All Over Press
Numsen har også været under kniven. Foto: All Over Press

Ligeså Babs og Nutte. Foto: All Over Press
Ligeså Babs og Nutte. Foto: All Over Press

Baben på vej i poolen. Foto: All Over Press
Baben på vej i poolen. Foto: All Over Press
 

0