Playboy-model deler vanvittig video: Se min numse

En amerikansk Playboy-model har delt en kontroversiel video, hvor hun får indsprøjtninger i numsen. Se video i indslaget foroven

Se numseforvandlingen her. Bemærk: Videoen kan virke stødende for nogle.

Playboy-modellen Daisy Lea er kendt for sine lange stænger, men er nu havnet på forsiden af engelske medier med en kontroversiel video, som hun har delt med sine følgere på diverse sociale medier. Det skriver Daily mail.

Se min numse
Hun har aldrig lagt skjul på, at hun er fan af plastikoperationer. Playboy-modellen har fået lavet lidt af hvert.

Derfor virker det også naturligt for modellen at dele en kontroversiel video, hvor hun får lavet indsprøjtninger i numsen. På sine profiler forklarer hun, hvorfor hun deler videoen.

- Hvis du kender mig, så ved du også godt, at jeg ikke er bange for at få lavet noget. Jeg vil heller ikke skjule det. Derfor deler jeg denne video, skriver hun på sin Instagram-profil.

I videoen kan man se en kirurg tegne på Daisy Leas numse, hvorefter hun får lokalbedøvelse. Kirurgen giver hende herefter en række indsprøjtninger i numsen, så bagpartiet kommer til at se større ud.

Playboy-modellen skriver efterfølgende:

- Jeg har egentlig altid kunne lide min numse. Men da jeg fik lavet mine bryster, så min numse pludselig meget lille ud, skriver hun.

Så meget koster det
Playboy-modellen har fået lavet sine indsprøjtninger hos en berømt amerikansk kirurg kaldet Dr. Simon Ourian.

Det, der helt nøjagtig sker, er at kirurgen sprøjter fedt ind i numsen. Indsprøjtningerne er ikke permanente, men holder i nogle måneder.

Behandlingen er bestemt ikke billig. Hver behandling koster mellem 15.000-40.000 dollars alt afhængig af, hvor meget man vil have sprøjtet ind.

Se den kontroversielle video i indslaget foroven. Bemærk: Videoen kan virke stødende for nogle.

 

26 kommentarer
Vis kommentarer