Playboy-model: Selvværdet forsvandt

Hugh Hefners 'kæreste nummer et', Holly Madison, fortæller om sit liv med gamlingen

Udadtil har Holly Madison altid været den smilende, selvsikre 'førsteelsker' til Hugh Hefner. I virkeligheden har hun haft det rigtig skidt, afslører hun nu. (Video: Splash)

Den tidligere 'kæreste nummer et' for Playboy-gamlingen Hugh Hefner, Holly Madison, blev tilbudt stoffer af ham den første gang, de mødte hinanden.

Det afslører hun i sin selvbiografi, 'Down the Rabbit Hole', der snart er på gaden.

Stedet var Las Palmas-natklubben i Los Angeles, da nu 35-årige Madison var 21, og Hefner spurgte, om hun var interesseret i en Quaalude, mens han stod med en masser piller i hånden.

Da Holly sagde nej udbrød bladkongen:

- Normalt er jeg ikke tilhænger af stoffer, men i 70'erne blev de her piller kaldt 'lår-åbnere'.

Holly Madison med Playboy-dullerne Bridget Marquardt og Kendra Wilkinson i filmen 'Scary Movie 4'. (Allstar Picture Gallery)
Holly Madison med Playboy-dullerne Bridget Marquardt og Kendra Wilkinson i filmen 'Scary Movie 4'. (Allstar Picture Gallery)
 

Selvværd forsvandt
Trods den uheldige start endte Holy Madison senere på året som en af Hefners officielle, syv kærester - endda som den eneste med pligt til at dele soveværelse med Matadoren, mens de øvrige Bunny-piger, som dog også på skift havde deres forpligtelser i sengen, havde egne værelser i den 29 værelses kæmpe Playboy Mansion.

Sådan så Hugh Hefners eks-kæreste Kendra ud, da hun var kæreste med den berømte playboy. Nu vil han have hende tilbage i Playboy Mansion.(Foto: AP) Intl. kendte Hugh Hefner: Kom til Playboy Mansion

Playboy-kongen lever endnu, selv om et rygte slog ham ihjel mandag. Her ses han sammen med sine tidligere flammer, Holly Madison, Bridget Marquardt og Kendra Wilkinson (Foto: AP) Intl. kendte Dødsrygte løb løbsk - men Playboy-kongen lever endnu

Det var ikke en tilværelse så misundelsesværdig, som mange går og tror.

'Ingen jeg flyttede ind i ejendommen, betragtede jeg mig selv som en rimelig selvsikker person, men det varede ikke længe før mit selvværd aldeles forsvandt.

Holly Madison, 35 år, i dag. (Zuma Press)
Holly Madison, 35 år, i dag. (Zuma Press)
 

Gammel, hård og billig
Der var jalousi blandt pigerne, og Hefner havde sin måde at tryne Holly på, når hun foretog sig noget, han ikke bifaldt.

Det mærkede hun bl.a., da hun en dag klippede sig korthåret. Hef blev rasende.

'Du ser gammel, hård og billig ud', spyttede han ud.

Bedstefar Heffner i byen men en trio af kvinder. Foto: AP Intl. kendte Slibrige afsløringer om Playboy-kongen

I 2008 havde hun fået nok og rykkede ud af huset, selvom Hef ville efterlade hende tre millioner dollars i sit testamente, hvis hun ville blive.

Siden har hun ikke set eller talt med ham, og Holly Madison er i dag git med 41-årige Pasquale Rotella, som hun har en to-årig datter med.

1 af 2 På forsiden sammen med Kendra Wilkinson og Bridget Marquardt. (AP Photo)
2 af 2 Skønheden og gamlingen. (AP Photo)
5 kommentarer
Vis kommentarer