Playmate: Jeg havde sex med Ronaldo

Ronaldo var Irina AShayk utro med en chilensk Playboy-model, hævder hun

En chilensk Playboy-model, Daniella Chavez, hævder, at hun havde en affære med en af verdens to bedste fodboldspillere, Cristiano Ronaldo, mens han endnu var kæreste med den russisk-fødte undertøjs-model, Irina Shayk.

I et interview med den mexicanske avis Reforma siger den storbarmede model, at hun var samme med Ronaldo i november sidste år, og at hun bare ønskede at 'opfylde en drøm' om at have sex med fodbold-ikonet.

Ronaldo og Lucia Villalon hyggede sig sammen, efter han havde vundet Ballon d'Or - et par dage efter kom den officielle melding om, at han havde brudt med sin kæreste gennem fem år, Irina Shayk, som ikke var med til fodboldfesten. (Foto: Twitter) Sport på vrangen Er hun Ronaldos nye flamme?

(Foto: AP) Spansk fodbold Ronaldos ekskæreste: Her er sandheden om bruddet

Irina Shayk afbrød forholdet tidligere i år, efter at hun set nogle sms-beskeder, som Ronaldo havde sendt til modeller over det meste af verden.

 

 

 

 

Han kunne lide mine bryster
'Jeg mødte Cristiano i november 2014 i USA. Vi havde allerede talt sammen via e-mail og Skype. Han bad mig komme et par dage. Først var han meget genert, men da han havde fået opbygget selvtilliden, var han et godt stykke mandfolk, dog stadig lidt frygtsom. Han elskede mig, men ideen var ikke at vise det.

- Jeg  ville bare opfylde en drøm om at have sex med ham. Jeg elskede hans krop, han kunne li' mit ansigt, mine bryster og det faktum, at jeg havde været Playmate, fortæller Daniella Chavez i Reforma.

Efter bruddet med Irina Shayk har britiske The Sun hævdet, at Ronaldo var hende utro 'dusinvis af gange', men Chavez siger, hun var den eneste anden kvinde, han var sammen med.


Her ses Irina Shayk i Cannes den 19. maj (video: Splash)

Man skulle ellers tro, Irina Shayk kunne modstå enhver konkurrence. (Target Press)
Man skulle ellers tro, Irina Shayk kunne modstå enhver konkurrence. (Target Press)
 

Christiano og Irina var par i fire år. (AP Photo)
Christiano og Irina var par i fire år. (AP Photo)
 

'Jule-pige' i Playboy
Hun var det mexicanske Playboys 'jule-pige' sidste år, og hun har bestemt ikke noget imod omtale.

I marts gav hun en eks-kæreste en 'trekant' i fødselsdags-gave, fordi hun ikke kunne finde på en bedre gave.

Cristiano Ronaldo, Irina Shayk, Antonella Rocuzzo og Lionel Messi under gallaen (Foto: Target Press) Spansk fodbold Barca-træner: Tillykke Ronaldo, men Messi er bedst

Samme måned blev hun rasende, da hun kun blev nummer tre i en skønheds-konkurrence i Chile, Queen Vina del Mar', bl.a. passeret af en 51-årig kvinde.

- Farvel, Vina del Mar. Det var en skøn oplevelse. Tak til alle involverede', lød den syrlige kommentar.

44 kommentarer
Vis kommentarer