Plysset babe: Gu' er jeg feminist

Amber Rose er ved at være træt af sine kritikere

- Jeg ignorerer det og dræber dem med venlighed, siger den plyssede sexbombe Amber Rose om de ofte ganske nedladende kommentarer, der følger hende på de sociale medier.

Mange har tilsyneladende svært ved at kapere hendes bemærkelsesværdige fremtoning med plys-håret, det kæmpe for - og bagparti plus en fortid som stripper, hun ikke lægger skjul på.

Plysset sexbombe: Trekant var 'fucking forfærdelig'

At hun kalder sig feminist på den baggrund, gør ikke ligefrem sagen mere spiselig ifølge kritikerne.

Men det rager Amber en høstblomst.

- De folk aner ikke, hvad feminisme er. De modsiger sig selv ved at påstå, at min stripper-fortid ikke gør mig god nok til noget. De vil aldrig sige til en mand, at han ikke dur til at hjælpe andre på grund af sin fortid. Mere dobbelt moral, siger Amber til MailOnline.

Amber håner Kim for sex-videoen

Selv har hun et svar på, hvad feminisme er:

- At ønske lighed mellem kønnene.

 

Kim Kardashian hang ud med Kanyes fjende

Hun siger, at hendes sex-liv er nærmest ikke-eksisterende i øjeblikket, men det betyder ikke, at hun ikke har øjne og opmærksomhed rettet mod en mand.

Det har hunj, for hun er med i den amerikanske udgave af 'Vild med Dans', hvor partneren hedder Maks Chmerkovskiy, som hundser med hende for at få de drilske trin på plads.

- Maks er en god lærer, så prøverne er virkelog hårde. Men de er også sjove, vi griner hele tiden. Jeg lærer meget og er taknemmelig for det. Jeg giver det alt og ønsker bare at gøre en en god figur.