Politichef ville genåbne efterforskning af Cobains død

Norm Stamper afslører i Kurt Cobain-film, at hvis han var chef for politiet, ville han genåbne efterforskningen

Kurt Cobains død anses i dag som selvmord, men flere mener, der ligger en forbrydelse bag. (Foto: AP)
Kurt Cobains død anses i dag som selvmord, men flere mener, der ligger en forbrydelse bag. (Foto: AP)

Den tidligere chef for Seattle Politi Norm Stamper, der var chef fra 1994-2000, er blevet interviewet til den kommende film om Kurt Cobain 'Soaked in Bleach'.

Han afslører i filmen, at hvis han var politichef i dag, ville han genåbne undersøgelsen. Det skriver Alternative Nation.

Mark Arm i spidsen for Mudhoney, der optræder i Aarhus lørdag og Odense søndag. (Arkivfoto: Getty Images) Koncert-anm. Rockpionerer stadig syge efter 27 år

INTL. MusikNYT TV: Se Kurt Cobain som blød familiefar

Og nævner han også nogle ting, han fortryder, de ikke kiggede grundigere på, da de efterforskede Kurt Cobains død, der blev fastslået var selvmord.

- Vi burde have undersøgt adfærdsmønstre hos nøglepersoner, der havde et motivet i at se Kurt Cobain død, siger han i filmen og tilføjer:

- Hvis Kurt Cobain var blevet dræbt i modsætning til at have begået selvmord, og det var muligt for os at finde ud af det, burde vi skamme os. For det var jo vores ansvar.

Historien om Kurt Cobain fortælles originalt og med et heftigt billedsprog i ny dokumentar. Foto: Jeff Kravitz Filmmagasinet Anmeldelse: Intimt og kaotisk portræt af Kurt Cobain

Kurt Cobain - legenden fra Nirvana er stadig genstand for stor fascination. (Foto: Thomas Wilmann) INTL. MusikNYT Ukendt Cobain-sang graves frem

Årsagen til, at han ville genåbne efterforskningen er, at det handler om 'rigtigt og forkert og ære'.

- Det handler om etik. Hvis vi ikke fik det rigtig første gang, så må vi fandeme få det rigtig anden gang. Og jeg siger dig, hvis jeg var chef for politiet, så ville jeg genåbne efterforskningen.

Det er enken efter Kurt Cobain, Courtney Love, der bliver beskyldt for at have forsaget sin mands død, men det vil hun ikke have hængende på sig. Sammen med sine advokater er hun allerede i gang med at retsforfølge folkene bag filmen 'Soaked In Bleach'.

Amy Winehouse er med på listen over kendte, der smadrede deres hotelværelse (Foto: frank hommel/Flickr) Ferie Stjernerne der smadrede deres hotelværelse

30 kommentarer
Vis kommentarer