Annonce:
Annonce:

Politiet beslaglægger stjernens telefon

Politiet i Santa Fe har beslaglagt Alec Baldwins telefon efter det fatale skyderi på et filmset, hvor Halyna Hutchins afgik ved døden

Alec Baldwin havde pistolen i hånden, da den gik af og en ung kvindelig filmfotograf blev dræbt. Foto: Jim Weber/The New Mexican
Alec Baldwin havde pistolen i hånden, da den gik af og en ung kvindelig filmfotograf blev dræbt. Foto: Jim Weber/The New Mexican
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

I oktober blev filmfotograf Halyna Hutchins skudt og dræbt under optagelser til filmen 'Rust' i Santa Fe, New Mexico.

Det var stjerneskuespiller Alec Baldwin, der stod med pistolen, som han angiveligt troede indeholdt løst krudt, og siden har politiet efterforsket sagen.

Sagen kort: Sådan lød alarmopkaldet efter Alec Baldwin havde affyret rekvisitpistolen

Sådan lød det følgende alarmopkald.

Natten til fredag dansk tid kom det frem, at politiet har beslaglagt Baldwins telefon.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Beslaglæggelsen sker omkring to uger efter, efterforskere i sagen fortalte, at der stadig kan ske sigtelser af de personer, der håndterede våben under optagelserne.

Annonce:

Afleverede ikke frivilligt
Nu skal politiet undersøge Baldwins iPhone, hvor de blandt andet skal gennemgå sms'er, mails, kommunikation på sociale medier, browser-aktivitet og anden information, der kan være gemt på telefonen. Det viser retsdokumenter, som Reuters har fået indsigt i.

I dokumenterne fremgår det desuden, at efterforsker Alexandria Hancock havde anmodet Alec Baldwin og hans advokat om at udlevere telefonen frivilligt, men at de havde afvist med henvisning til, at de skulle skaffe en kendelse.

Det fremgår ikke af dokumenterne, om politiet leder efter noget specifikt på telefonen, men de henviser til, at mulige gerningsmænd, ofre eller vidner ofte foretager opkald eller sender sms'er før, under og efter, at en kriminel handling er begået, og at det materiale kan være vigtigt for den videre efterforskning.

Alec Baldwin har tidligere anerkendt, at han stod med pistolen i hånden, da den gik af under optagelserne. Men i et interview i begyndelsen af december fortalte han, at han ikke trykkede på aftrækkeren.

Ud over afdøde Halyna Hutchins blev også filmens instruktør, Joel Souza, ramt af skuddet. Han blev dog hurtigt udskrevet igen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: