Politiet raser mod Tarantino

Opfordrer til boykot af instruktørens film

Tarantino er ikke elsket af poltiet i Amerika. (AP Photo)
Tarantino er ikke elsket af poltiet i Amerika. (AP Photo)

Den kendte filminstruktør Quentin Tarantino har raget sig uklar med politi-korpset i Amerika efter at have deltaget i en demonstration i New York mod politi-brutalitet og magt-misbrug.

Tarantinio sagde efterfølgende til Hufftington Post, at han var 'taget turen' fra Califiornien til New York for at vise, at han er på 'de myrdedes side'.

De 20 bedste film nogensinde

- Når jeg ser mordere, må jeg reagere. Jeg bliver nødt til at kalde en morder for en morder, og jeg er nødt til at kalde myrdede for myrdede, sagde han efter demonstrationen.

New York-betjent skudt
Den fandt sted blot fire dage efter, at en betjent fra New York var blevet skudt i tjeneste.

Og det har bragt politiet op i det røde felt, og fra politi-foreninger rundt om i landet lyder der nu opfordringer til at boykotte instruktørens film, hvoraf 'Pulp Fiction' er den mest berømmede.

Tarantino-skuespiller i håndjern efter kæreste-knald

- Det er ikke overraskende, at en person, der lever af at forherlige vold og kriminalitet, også hader politiet. De betjente, som Tarantono kalder mordere, lever ikke i en af hans fordærvede film-fantasier. De risikerer og nogle gange ofrer deres liv for at beskytte samfundet, lyder det f.eks. for New Yorks Politiforening.