Popstjerne forgylder hospital som tak

Sangerinden Taylor Swift har givet en donation til det hospital, der reddede hendes etårige gudsøn sidste år

Taylor Swift er ikke nærig med sine mange millioner. Foto: AP
Taylor Swift er ikke nærig med sine mange millioner. Foto: AP
Følg Internationale kendte

Popsangerinden Taylor Swift skovler penge ind på sin musik og sine optrædener i hele verden, men hun er bestemt ikke bleg for at give noget videre til velgørende formål.

Hendes seneste donation står hitmagerens hjerte særligt nær. Sangerinden har nemlig doneret en stor pose penge til det hospital, der for omkring et år siden reddede hendes lille gudsøn, Leo Thames. Det skriver mediet E!online.

Sangstjerne donerer millioner til ofre

Country-crooneren har ikke selv fortalt om donationen, men skuespillerinden Jamie King, der er mor til Leo Thames, vil ikke lade den store gave gå ubemærket hen.

Derfor har King delt den hjerteskærende historie om sønnens operation, da han var bare 20 uger gammel, på det sociale medie Twitter. Hun sender samtidig en hyldest til Taylor Swift.

- Han (Leo Thames, red.) gennemgik en stor hjerteoperation. Det var skrækkeligt for os som forældre og for vores familie. Kun vores bedste venner vidste det. Jeg følte, at jeg var nødt til at beskytte ham i frygten for det uvisse. Frygten for, at han ikke ville klare det, skriver Jamie King.

Men den lille purk klarede sig gennem operationen, og i juli kunne han fejre sin etårs fødselsdag. Det var i den anledning, at 26-årige Taylor Swift donerede penge til hospitalet Cedars-Sinai Medical Center i den lille drengs navn.

- Som gudmor til Leo Thames gav hun på hans fødselsdag en utrolig donation til de mennesker, der reddede hans liv, skriver Jamie King i billedet på Twitter.

14 dage efter brud: Nu kysser Taylor Swift med Bier-stjerne

- TS (Taylor Swift red.) vidste, at det at give tilbage, var den største gave, nogen kunne give os. Både til Leo Thames og alle andre med hjertesygdomme, skriver hun.

Jamie King fortæller desuden, at Leo Thames i dag er en sund og rask dreng.

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.