Annonce:
Annonce:

Populær tv-vært går i flæsket på kendt plus-size model: Farligt og tåbeligt!

Piers Morgan langer ud efter den kendte plus-size model Tess Holliday

Tess Holiday har tidligere deltaget i modefotografen Scott Nathans video-projekt 'Confessional,' hvor 100 kvinder i alle aldre, farver og størrelser poserer foran kameraet - nøgne og uden sminke. Se det her.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Den kendte amerikanske plus-size model Tess Holliday pryder forsiden af oktobers udgave af magasinet Cosmopolitan.

Forsiden er dog langt fra gået ubemærket hen.

I hvert fald har billedet af den tatoverede Tess Holliday i grøn bikini på forsiden af magasinet fået Piers Morgan til tasterne på de sociale medier, og han er langt fra tilfreds med, hvad han ser.

På sin Instagram har den populære vært, der nok mest er kendt for sin værtsrolle på 'Good Morning Britain', delt et billede af forsiden, og her får Tess Holliday bestemt ikke positive ord med på vejen.

Annonce:

'Mens Storbritannien kæmper med den værste fedme-krise nogensinde, så bringer Cosmo denne forside. Åbenbart skal vi se det som et 'stort skridt mod kropspositivitet'. Hvad er det for noget sludder. Den her forside er bare farlig og ligeså tåbelig, som hvis man hylder meget tynde modeller', lyder det fra Piers Morgan i opslaget.

DR lægger sig fladt ned efter massiv kritik: Beklageligt!

Artiklen fortsætter under billedet...

Piers Morgan kritiserer forsiden. Foto: AP
Piers Morgan kritiserer forsiden. Foto: AP
 

Svarer igen
Udmeldningen fra Piers Morgan har fået Tess Holliday til at gå til modangreb på de sociale medier.

'Til alle, der siger, at jeg er en byrde for det britiske sundhedssystem: Jeg er amerikaner, så I behøver ikke bekymre jer om min fede røv. Bekymrer jer i stedet op, hvor forfærdelige mennesker I er, når I tuder over, at jeg er på forsiden af et farvestrålende magasin, og at det påvirker jeres snævertsynede liv', skriver hun på sin Twitter-profil.

Seerne raser over ny DR-satsning: Røvsyg fail!

Tess Holliday finder sig dog ikke i hvad som helst og har derfor svaret tilbage på kritikken på de sociale medier. Foto: AP
Tess Holliday finder sig dog ikke i hvad som helst og har derfor svaret tilbage på kritikken på de sociale medier. Foto: AP
 

I et interview med BBC fortæller Tess Holiday, at hun brød sammen i gråd, da hun fik tilbuddet om at være forsidemodel på magasinet.

Annonce:

- Jeg begyndte bare at græde, og jeg spurgte: 'Tager du pis på mig'? Hun (kvinden fra Cosmopolitan, red.) sagde, at hun mente det, og det burde jeg have vidst, for de britiske folk joker ikke med sådan noget, siger hun i interviewet og fortsætter.

- Jeg græd, fordi et magasin som det har aldrig taget sådan en som mig med en fed krop på forsiden. Det betød meget for mig, men det betyder forhåbntlig også meget for de millioner af andre mennesker, der har en krop, som min.

Raser over populær TV2-vært: Det er useriøst

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: