Postyr om størrelsen på Biebers bule

Folkene bag popidolet har bedt website trække underbuksebillede med mindre Bieber-bule tilbage

Det er næppe gået nogen teenagepiges næse forbi, at Justin Bieber har fået taget billeder i forbindelse med en ny reklamekampagne.

Det er Calvin Klein, der har hyret den canadiskfødte sanger som blikfang - både til deres undertøj og til deres jeansserie.

Og den 20-årige skandalesanger fremstår både markeret og veludrustet i den sort/hvide billedserie, som ses herunder.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Justin Bieber lufter bulen i Calvin Kleins undertøj. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Guf til tøserne: Bieber lufter bulen

 

Websitet BreatheHeavy.com  hævder, at 'nogen tilknyttet' Justin Biebers Calvin Klein reklamekampagne har emailet dem et billede af sangstjernen, før  det røg i Photoshop.

Blandt andet kan man se på billedet, som websitet har fået tilsendt, at både muskler og bulen i underbukserne synes væsentligt mindre end de billeder, der nu hænger på reklamesøjler verden over.

Folkene bag Bieber har dog slået igen og har ifølge en ny artikel på BreatheHeavy.com nedlagt et forbud mod at vise de påståede uretoucherede Calvin Klein-billeder.

Sangerens team truer ifølge TMZ.com  med en retssag om æreskrænkelse for at vise det påståede uretoucherede billede, som teamet siger er falsk, og i virkeligheden er det billede, der er blevet Photoshoppet.

BreatheHeavy.com har foreløbig imødekommet kravet og har fjernet billedet.

Men som altid så er billedet allerede blevet flittig delt på de sociale medier, hvor det kan søges frem.

Også TMZ.com viser billedet. Bedøm selv her, hvilket billede er det ægte.

Underholdning Bieber-fans amok: Vil dræbe model, der piller på ham

Justin Bieber har følgeskab af den hollandske model Lara Stone på flere af billederne i reklamekampagnen. (Foto: All Over Press)
Justin Bieber har følgeskab af den hollandske model Lara Stone på flere af billederne i reklamekampagnen. (Foto: All Over Press)
 

0 kommentarer
Vis kommentarer