Annonce:
Annonce:

Presset til nøgenscener

Amanda Seyfried lod sig som 19-årig overtale til at lave nøgenscener til en film, fordi hun var bange for at blive fyret

Amanda Seyfried var bange for at miste sit job og overskred derfor sine egne grænser. Foto: Charles Sykes/Ritzau Scanpix
Amanda Seyfried var bange for at miste sit job og overskred derfor sine egne grænser. Foto: Charles Sykes/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

De såkaldte intim-koordinatorer er i den grad på dagsordenen i Hollywood, og nu har den amerikanske filmstjerne Amanda Seyfried meldt sig på banen i debatten.

I et interview med magasinet Porter fortæller hun om, hvordan hun som 19-årig følte sig presset til at optage nøgenscener på et filmset, og at hun ville ønske, at der dengang havde været intim-koordinatorer tilknyttet.

- Jeg var 19 år og gik rundt uden undertøj på - det skete faktisk. Hvordan kunne jeg lade det ske? Det ved jeg godt: Jeg var 19 år, jeg ville ikke gøre nogen sure, og jeg ville gerne beholde mit job. Det var derfor, siger 36-årige Seyfried i interviewet.

Amanda Seyfried begyndte sin karriere som skuespiller som 15-årig, og siden har hun medvirket i utallige filmhits, heriblandt 'Mean Girls', 'Mamma Mia! The Movie' og 'Les Misérables'.

Annonce:

Voldsomt populært
De senere år er flere både tv-serier og film begyndt at gøre brug af intim-koordinatorer, der er ansatte på settet, som hjælper skuespillerne til at optage sex- og nøgenscener.

For nylig langede Hollywood-stjernen Sean Bean, der blandt andet er kendt fra 'Game of Thrones', ud efter intim-koordinatorerne, som han mener ødelægger intimiteten og spontaniteten, når der skal optages sexscener.

Flere skuespillere har dog talt varmt om den moderne metode, blandt andre søstrene Safina Coster-Waldau og Filippa Navarana, der er døtre af Nukâka og Nikolaj Coster-Waldau, og som spiller sammen i DR-serien 'Salsa'.

Også Jonathan Bailey, der spiller hovedkarakteren i sæson to af Netflix-serien 'Bridgerton', har fortalt om brug af intim-koordinatorer.

Hvis du vil læse mere om sexscenerne i 'Bridgerton', har vi samlet alle hemmelighederne her. Du kan også læse om de vildeste sexscener på Netflix generelt. Det kan du gøre her.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:

Der er grænser for, hvor hård sex man må have i 'Ex on the Beach'. Det fortæller Jeppe Bøg Risager i det nye afsnit af 'Der er brev'. Lyt med herunder eller i din podcast-app.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: