Protest i bar røv mod ny tunnel

Østrisk miljø-organsiation benytter sig at kvinde-mooning i modstand mod ny tunnel, der allerede er under konstruktion

Sex sælger.

Det er en gammel nyhed, der stadig tæller, og det har den østrigske natur-bevarer Christian Shuhboeck, der har skabt organisationen Alliance for Nature, også gjort brug af i sin protest mod at erstatte en idyllisk tog-strækning i bjergene i Østrig med en tunnel, som han mener vil være en katastrofe mod miljøet.

Tog-strækningen forbinder hovedstaden, Wien, over Seemering-passet med byer som Graz og Klagenfurt, og arbejdet med tunnel-konstruktionen, der efter beregningerne skulle forkorte rejsetiden til yderpunktet med en halv time, har allerede stået på siden 2012, men Schuhboeck har ikke givet op.

Hun har Danmarks bedste numse

Tværtimod.

 

Afslørende numse-billeder har lige kostet Kim Kardashian 100.000 følgere

 

For at skabe røre om protesten har han gjort brug af en velskabt kvinde, der mooner i bar røv ved en bro, hvor togene drøner over, og om ikke andet, så har denne gimmick skabt tilstrækkelig opmærksomhed om sagen, til at Shuhboeck stadig håber, han kan sætte en kæp i hjulene på planerne.

Se flere billeder her

- Selv aviser, der har propaganderet for tunnelen, har vist vores nøgne billeder, siger han.

Han forsvarer sin handlemåde med, at 'i vores hurtige tidsalder, bliver selv store miljø-mæssige problemer hurtigt  glemt'.

Det sørger damen med numsen bar for ikke sker i denne sag.

Han siger også, at en tunnel vil kollidere med den natur-beskyttelse, som EU har garanteret med dets Natura 2000-forordning.

Anne Gadegaard viser hud: 'Jeg foretrækker at gå nøgen'

Ligeledes mener han, at tunnel-byggeriet er startet uden de fornødne tilladelser for ligesom at skabe en 'for sent'-situation for eventuelle modstandere.

Hans organisation har indbragt en klage til rets-systemet, der endnu ikke har taget stilling til den.