Ramt af Alzheimers: - Det går værre og værre

Erika Girardi kom tidligere på ugen med en opdatering om sin mand, Tom Girardis, demenssygdom

Erika Girardi og Tom Girardi blev gift i 2000, og 2020 ansøgte Erika Girardi om skilsmisse. Foto: Ritzau Scanpix/Shutterstock
Erika Girardi og Tom Girardi blev gift i 2000, og 2020 ansøgte Erika Girardi om skilsmisse. Foto: Ritzau Scanpix/Shutterstock
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

For tiden er realitystjernen Erika Girardi, der er kendt fra 'Real Housewives of Beverly Hills', og hendes mand, advokat Tom Girardi, primært genstand for mediernes opmærksomhed på grund af beskyldninger mod dem om grov svindel.

Senest er parret blevet sagsøgt for intet mindre end 55 millioner dollars, svarende til over 375 millioner danske kroner i forbindelse med anklagerne mod dem om, at de gennem Tom Girardis virksomhed har stjålet penge fra en række familier til 189 personer, der i 2018 døde i et flystyrt, som de har brugt til at finansiere deres ekstravagante livsstil.

Nu har Erika Girardi, der også er kendt som sanger under sit tidligere navn Erika Jayne, dog ladet høre fra sig i en ganske anden sammenhæng.

I talkshowet 'Watch What Happens Live with Andy Cohen', som hun gæstede onsdag, kunne hun nemlig ifølge People fortælle, at det går gevaldigt ned ad bakke med Tom Girardis helbred.

Den 82-årige advokat bor på plejehjem, fordi han er ramt af Alzheimers, og det kan mærkes, lod hun forstå.

- Jeg kan kun sige, at det går værre og værre, og det kommer ikke til at blive bedre, sagde hun.

Erika Girardi er kendt som realitystjerne og sanger. Foto: Taylor Jewell/Ritzau Scanpix
Erika Girardi er kendt som realitystjerne og sanger. Foto: Taylor Jewell/Ritzau Scanpix

Taler stadig sammen
50-årige Erika Girardi ansøgte i slutningen af 2020 om at blive skilt fra Tom Girardi, men skilsmissen er endnu ikke gået igennem. Og de to er da også stadig på talefod.

- Han ringer, og jeg tager den, men det varer typisk kun fem sekunder, sagde hun i showet.

På spørgsmålet, om Tom Girardi er klar over anklagerne og søgsmålene mod ham, lød det ganske kortfattet fra realitystjernen:

- Han tror, han stadig arbejder som advokat.

Også Erika Girardi er omfattet af de voldsomme søgsmål. Hun beskyldes både for at have kendt til svindlen, og at hun grundet sin medvirken i 'Real Housewives of Beverly Hills' og sin offentlige rolle har spillet en afgørende rolle i forhold til parrets image udadtil og dermed været frontfigur i bedrageriet.

Hun fastholder, at hun ikke kendte noget til det angivelige bedrageri.

Ekstra Bladet har tidligere talt med et dansk ægtepar om, hvordan man tackler demens i et ægteskab. Det kan du læse meget mere om her.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind