Rapper afsløret i løgn: Nu bliver han hånet med pinlige billeder

Rapperen Bow Wow er netop blevet taget i at give sin fans et noget glorificeret indblik i hans 'luksuriøse' tilværelse

Rapperen Bow Wow lever - i hvert tilfælde på de sociale medier - en luksuriøs tilværelse. AP Photo/Jeff Christensen
Rapperen Bow Wow lever - i hvert tilfælde på de sociale medier - en luksuriøs tilværelse. AP Photo/Jeff Christensen

Den 30-årige rapper og skuespiller Bow Wow har det hele. Lækre damer, dyre champagner og private fly.

Eller det er i hvert tilfælde, hvad han vil have sine fans til at tro.

På de sociale medier deler han flittigt billeder fra sin luksuriøse tilværelse med sine over tre millioner følgere, og mandag var ingen undtagelse. Her delte han på Instagram et billede fra en lufthavn nær Atlanta med teksten 'Rejsedag. NYC (New York City, red.) pressetur i forbindelse med 'Growing Up Hip Hop. Lad os komme afsted' sammen med billedet af et privatfly.

Nu viser det sig, at rapperens rejse muligvis har været en anelse mindre eksklusiv end først antaget.

Twitter-brugeren Al Khee skulle nemlig på selvsamme rejse - dog med et helt almindeligt kommercielt fly - og her mødte han rapperen, der sad og spillede på sin mobil i de mindre pompøse omgivelser. Han sad ikke engang på første klasse.

Foto: Al Khee/Twitter
Foto: Al Khee/Twitter

Det satte - man fristes til at sige naturligvis - internettet i kog, og der gik ikke længe, før de mange amatør-detektiver på nettet havde pillet rapperens glorificerede selviscenesættelse fra hinanden.

En anden Twitter-bruger sammenligner nemlig Bow Wows Instagram-billede med et billede fra et lufthavns-transportfirmas hjemmeside, og ligheden er ikke til at tage fejl af: Billederne er identiske, hvis man altså ser bort fra det forskønnende filter, som rapperen har brugt.

Og når først detektiverne er gået i gang, er de umulige at stoppe igen.

Også bloggeren Perez Hilton melder sig på banen. På Twitter afslører han, at et andet billede, som Bow Wow delte søndag, også var tyvstjålet.

Hovedpersonen mangler stadig at komme med en reaktion, men shitstormen har ikke stoppet ham i fortsat at dele billeder på de sociale medier.