Rapper: Derfor er jeg plastikopereret

Man må købe det, man ikke har, mener den kvindelige rapper Iggy Azalea

Azaleas krop blev især populær, da hun sammen med Jennifer Lopez rystede bagdelen helt enormt. Se dem under en optræden her
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

De fleste Hollywood-stjerner ville benægte at have fået kirurgens hjælp til at fremhæve attributerne, men det gælder ikke Iggy Azalea, der tidligere har indrømmet, at brysterne er boostet op med et skud silikone, og at næsen er blevet fikset.

I et nyligt interview med talkshowdronningen Ellen DeGeneres stod den 25-årige kvindelige rapper igen stolt frem med sit nye jeg.

Iskold rapper indrømmer silikonebryster

- At benægte operationerne ville være lamt, lød det fra hende.

- Jeg havde ikke brug for plastikkirurgi, fordi der var ikke noget galt med mig - jeg havde bare ikke nogen bryster før, og det har jeg nu.

- Jeg tænkte, at jeg godt kunne bruge nogen, og at det ville være en pæn tilføjelse, sagde hun i programmet ifølge magasinet People.

Forud for bryllup: Det er et mareridt

Den hårdtslående australskfødte rapper, som bærer det borgerlige navn Amethyst Amelia Kelly, er dog lidt ked af resultatet efter sin næseoperation.

- Jeg skulle have ændret den lidt mere, så det var det hele værd. Men jeg synes, det er et personligt valg, og uanset om man er mand eller kvinde, så skal man træffe et informeret valg på den baggrund. Hvis man ønsker at ændre noget, så er det op til en selv.

Til trods for at Azalea er iskold over for kropsidealer, bliver hun derimod meget berørt af kropshetz. Derfor droppede hun tilbage i februar 2015 de sociale medier for en stund, efter at paparazziene fangede billeder af hendes bikiniklædte krop på en romantisk strandtur med sin forlovede, basketballspilleren Nick Young.

Rapper dropper sociale medier efter kropshetz

- Jeg er lige kommet hjem fra en fantastisk ferie, gik online og så, at det åbenbart er chokerende og uhørt at være en kvinde og have appelsinhud, rasede hun på sin Twitterkonto.

Den Grammy-nominerede rapper udgav nummeret 'Beg for It' sammen med den danske supersangerinde MØ i 2014.

BREAKINGBREAKING
BREAKINGBREAKING

Mere fra Ekstra Bladet+

Der skides grønne grise i Statsministeriet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind