Rapper hænger journalist ud i ny sang

Rapperen Jay Z tager nu til genmæle, efter at konservativ journalist har kritiseret hans kriminelle fortid og hans kone, Beyoncé

Journalist Tomi Lahren har tidligere kritiseret Jay Zs hustru, Beyoncé. Foto: AP
Journalist Tomi Lahren har tidligere kritiseret Jay Zs hustru, Beyoncé. Foto: AP

Raplegenden og produceren Jay Z, der lyder det borgerlige navn Shawn Carter, vil ikke finde sig i, at en konservativ journalist og kommentator kritiserer hans fortid som narkohandler, og nu svarer han igen på kritikken i en ny sang. Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Jay-Z: Solgte crack for at overleve

Hiphop-stjernen har på sit nye nummer, 'Drug Dealers Anonymous', inkluderet en lydbid med journalisten Tomi Lahren, som tidligere har kritiseret Beyoncés optræden ved dette års Super Bowl og anklaget sangerinden for at skulle have promoveret Black Panther-bevægelsen, som den kvindelige journalist beskriver som militant.

- Din mand var narkohandler i 14 år, han solgte crack-kokain, lød kritikken dengang fra den konservative journalist og kommentator, og den udmelding har Jay Z valgt at inkludere i det nye nummer, som er lavet i samarbejde med rapperen Pusha T.

Og på sin egen ironiske og afvisende måde svarer Jay Z nu igen på kritikken om den periode i hans liv, hvor han solgte stoffer.

- 14 år som narkohandler og stadig tællende, den der fortjener en frihedsmedalje er min revisor, rapper stjernen med henvisning til at undgå at betale skat.

Henviser til penge og stoffer
- Livet gjorde mig ligehåndet, tæller med min højre hånd, sælger med mit venstre håndled, rapper han desuden og henviser dermed til penge og stoffer.

Journalisten og kommentatoren Tomi Lahren, som i første omgang fremsatte kritikken, er dog ikke synderligt imponeret over 'Dirt Off Your Shoulder'-sangerens comeback.

- Jeg har altid villet være med på et nummer med to narkohandlere, skrev hun blandt andet i et tweet og tilføjede i et andet:

- Jeg har 99 problemer, men stol på mig, at være med i din rap er ikke ét, med henvisning til Jay Z's populære hitnummer '99 Problems'.

Se Tomi Lahrens tweets her:

Og her: