Rapper sælger to billetter for 90.000 kroner

Kanye West sælger to koncertbilletter til en pris, som ligger rigtig meget højere, end hvad de er værd, men pengene går til velgørenhed

Kanye West på Plænen i Tivoli (Foto: Rasmus Flindt).
Kanye West på Plænen i Tivoli (Foto: Rasmus Flindt).

Det ville nok undre de færreste, hvis han selv mente, at to billetter til en Kanye-koncert var 90.000 danske kroner værd.

Men når Kanye West sætter to koncertbilletter til salg til den vanvittige pris, gør han det ikke for sin egen skyld. Han gør det i velgørenhedens navn.

Det skriver Billboard.com.

Kanye West - den amerikanske rapper har solgt 22 millioner album på kun ti år. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Kanye West siger nej til 26 millioner

Pengene ryger nemlig ikke ind på hiphopperens egen bankkonto, hvis han finder nogen, som har lyst til at betale den enorme overpris. Pengene går derimod til Clara Lionel-fonden, som i 2012 blev stiftet af sangerinden Rihanna.

Ifølge fondens egen hjemmeside går deres arbejde går ud på at forbedre livskvaliteten for småsamfund på globalt plan indenfor områderne sundhed, uddannelse, kunst og kultur.

Intl. kendte Præst: Kanye og Kims ægteskab holder

Men for den person, som vælger at lægge de 90.000 koncertkroner, er en renset samvittighed og en 'Yeezus'-optræden ikke det eneste, der følger med det store beløb.

Foruden to VIP-billetter til koncerten får de to rige koncertgængere også lov til at møde og tale med Kanye, ligesom de får en række gratis produkter og souvenirs med sig hjem.

0 kommentarer
Vis kommentarer